Arrangement

FUTATION - 40 Fascinerende materialer og teknologier på 90 minutter

Struer

Onsdag d. 30. januar 2013

Kl. 16:00 - 17:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

40 Fascinerende materialer og teknologier på 90 minutter

Termoplast, der kan formes i hånden, super-absorberende polymer, varmegenererende maling, geckotape, sprøjtestøbt velcro, aerogel og opskummet aluminium. 

Det er nogle af de ting civilingeniør Erik Haastrup Müller fra firmaet Futation www.futation.com præsenterer på 1,5 times rundtur i inspirerende materialer og teknologier. Udover at fortælle om de enkelte materialer giver Erik underholdende eksempler på hvor materialerne bruges i dag, samt gode idéer til, hvor de kan bruges i fremtiden.

Der vil være noget for enhver smag og alle materialer og teknologier vil være tilgængelige som fysiske vareprøver, der kan ses og røres.

Kom og lad dig inspirere til nye produkter og projekter.

Om Futation
Futation hjælper udviklingsafdelinger med at opdage nye materialer, teknologier og processer. Et af Futations produkter er et abonnement, hvor man hver måned modtager fem vareprøver på materialer og teknologier, som kan inspirere produktudviklere. Prøverme udvælges med et fokus på materialer der har specielle egenskaber, er ukendte eller nye. Hver vareprøve har et tilhørerende informationskort med oplysninger om produktet, dets brug, pris, samt hvor man kan få mere information. Indtil videre er der udsendt varerpøver på flere end 200 forskellige materialer, teknologier og processer til blandt andet DTU, Lego, Grundfos, Oticon, Novo Nordisk, Velux og Philips.

Oplægsholder: Erik Haastrup Müller

Pris: Gratis arrangement for IDA medlemmer.
 
SMS REMINDER: Vil du have reminder om arrangementet et par dage før afholdelse, skal du huske at sætte tjekmark i SMS reminder når du tilmelder dig!

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

 

Praktisk Info

Hvor

Folkets hus

Tegltorvet 2

7600 Struer


Hvornår

Onsdag d. 30. januar 2013

Kl. 16:00 - 17:30


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Ekstern mødedeltager

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Ledsager til medlem

300 kr.

Tilmeldingsfrist

29. januar 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

2


Arrangementsnr.

996074


Arrangør

Holstebro Afdeling, IDA Vestjylland