Arrangement

Gå-hjem-møde om Køge Kyst A/S byggeri på Søndre Havn. Smugkig og rundtur på den markante Stationsbro.

På dette møde skal vi høre om nogle af de mange projekter, som Køge Kyst A/S er i gang med. Vi skal rundt på Stationsbroen, som endnu ikke er åben for offentligheden, vi skal høre om styring af byggepladser på Søndre Havn mv.

Køge

Onsdag d. 06. juni 2018

Kl. 17:00 - 20:00

Gratis

 

Beskrivelse

Søndre Havn er med sine 15 hektar det største af Køge Kysts tre delområder - og her er de første boliger, rekreative arealer og klimasikring godt på vej.

Forvandlingen af Søndre Havn til et nyt bykvarter med en mangfoldighed af boliger, erhverv, kulturtilbud og nye rekreative arealer blev for alvor synlig i 2015, hvor Køge Kyst åbnede en ny og bredere sandstrand. Samme år gik forberedelserne til de første boligbyggerier ud til stranden og strandengen i gang.

I de nye rekreative arealer indgår en bred strandpromenade, de første grønne friarealer, "almindingerne" - og en hævet engkant, der skal fungere som forbindelse for fodgængere og cyklister og som klimasikring mod kommende havvandsstigninger.

Christian Nerup Sørensen, bygge- og tilsynsleder, COWI, vil vise rundt på den unikke og endnu ikke åbne Stationsbro (den åbner 9. juni) med fokus på arkitektoniske valg, Ingeniørmæssige løsninger, anlægslogistik og hensyntagen til interessenter i projekteringen og i udførelsen samt metoder og løsninger i udførslen.

Det er mulig at læse mere om Køge Kyst projekter mv. på deres hjemmeside www.koegekyst.dk


Program:

Kl. 17:00 Vi mødes ved Stationstorvet ved Køge Station.

Kl. 17:00 Velkommen ved IDA Byg Sj., Keld Olsen og Køge Kyst A/S.

Kl. 17:05 Rundvisning på Stationsbroen ved Christian Nerup Sørensen, COWI. Om den nye, markante, 20 meter brede betonbro over Køge Station. Om ingeniørmæssige løsninger og udfordringer og hensyntagen til interessenter i projekteringen. Broen er endnu ikke åben for offentligheden.

Kl. 17:50 Mulighed for Kaffe/te i Tapperiet.

Kl. 18:00 Rundvisning på Søndre Havn blandt byggepladser, nye boliger og eksisterende naboer. Ved chefkonsulent Lene Jensen, Køge Kyst.

Kl. 18:40 Pause med forfriskninger

Kl. 19:00 Hvordan man holder styr på to håndfulde byggepladser, arbejdstrafik, støj&møj og meget mere. Oplæg ved Lene Jensen, Køge Kyst.

Kl 19:30 Oplæg ved projektdirektør Tove Frederiksen. Om Køge Kyst´s overordnede formål med fokus på kvalitet og bæredygtige løsninger.

Kl. 20:00 Tak for i dag.

Bemærk at i Køge By er der betaling for parkering, og der er mulighed at komme med S-tog og tog til Køge St og er ikke lang fra Tapperiet.

Er du ikke medlem af IDA eller har du ikke i forvejen en brugerprofil skal du oprette en brugerkonto her https://universe.ida.dk/bruger/login/

Brugerprofilen giver dig adgang til at tilmelde dig arrangementer, deltage i debatten på Universe og downloade præsentationer fra vores arrangementer. Bemærk, ved oprettelse af brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

 

Praktisk Info

Hvor

Stationstorvet

4600 Køge

Stationstorvet ligger lige vest for den nye stationsbro.


Hvornår

Onsdag d. 06. juni 2018

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

05. juni 2018 - kl. 18:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

28


Tilvalg

ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

326471


Arrangør

BYG Sjælland, IDA Sjælland


Medarrangører

Dansk Betonforening

IDA Byg

IDA Mechanical Sjælland

IDA Sjælland

IDA Trafik og byplan