Arrangement

Gå-hjem-møde om “Kunsten at Forecaste”

Niels Bohr har engang sagt "Prediction is very difficult, especially if it's about the future." Den verdenskendte atomfysiker har ret, men samtidig kan forskellen imellem en god og dårlig forecast proces gøre forskellen imellem succes eller fiasko.

Tirsdag d. 04. november 2014

Kl. 17:30 - 19:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Niels Bohr har engang sagt "Prediction is very difficult, especially if it's about the future." Den verdenskendte atomfysiker har ret, men samtidig kan forskellen imellem en god og dårlig forecast proces gøre forskellen imellem succes eller fiasko i de markeder mange virksomheder opererer i

Grundet lange reaktionstider til ændringer i markedet, er en solid og pålidelig forecasting proces en vital og central ting for de fleste virksomheder i dag. 

Få et indblik i hvordan nogle Danmarks største og mest kendte virksomheder arbejder med forecast. IDA Operations Management har inviteret Anders Frandsen (Nilfisk) og Christian Ingels (Novo Nordisk) til at komme og fortælle om deres respektive forecast processer. De to oplægsholdere vil bl.a. komme ind på organisation, forecast typer, metoder, udfordring samt løsninger.

Så kom og bliv inspireret, uanset om du til daglig arbejder med forecasting, er i færd med at etablere eller optimere en forecasting proces eller blot finder emnet interessant.  

 

Praktisk Info

Hvor

104


Hvornår

Tirsdag d. 04. november 2014

Kl. 17:30 - 19:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

IDA Engineering Club

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

31. oktober 2014 - kl. 01:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

16


Arrangementsnr.

312405


Arrangør

IDA Operations Management