Arrangement

Generation X, Y og Z på arbejdspladsen - Aalborg

Aalborg

Torsdag d. 17. januar 2013

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Generation X, Y og Z på arbejdspladsen

Hvordan leder og motiverer man fremtidens medarbejder - i en samtidighed, hvor mange generationer går på arbejde samtidigt? Hvordan forholder man sig som kollega, når de nyuddannede stormer ind i organisationen? Når pli og pligt møder lyst og mening. Hvad er turn on og turn off hos de nye generationer på arbejdsmarkedet? Hvad er deres forhold til ledelse, kollegaer, egne ambitioner og hvordan klarer de sig lokalt og globalt? Hvilke nye tilgange kalder det på ledelses-, samarbejds- og organisationsmæssigt? Hvad kan man med fordel udvikle sit syn på når man er over 30 – og hvad kan de unge med fordel tilegne sig fra de ældre kollegaer?

Et generationsparadoks med flere spørgsmål end klare entydige svar. Kursets oplæg vil give inspiration, provokation og videregive nye undersøgelser om de nye generationer. Hvad er de opdraget til, hvilken tid er de rundet af, hvad motiverer dem og hvad forventer de af livet. Demografisk får vi på sigt brug for hinanden – så hvordan får vi dem ind på arbejdsmarkedet på en måde, så alle aldre kan være i det?

Oplægsholder Lisbeth Holt Lenskjold er erhvervspsykolog med lang specialisering og efteruddannelse i arbejds- og organisationspsykologi og coaching. Hun har ejet konsulentfirmaet ”Holt Lenskjold Erhvervspsykologi” siden 1990 og laver leder- og organisationsudvikling i private og offentlige organisationer i in- og udland. Se mere på www.holtlenskjold.dk

Arrangementet er inkl. let forplejning, vand, kaffe.

Tilmelding iht. IDAs regler.

Arrangementet gennemføres i samarbejde med AVU Nord.

SMS Reminder:
Vil du have reminder om arrangementet et par dage før afholdelse, skal du huske at sætte flueben i SMS reminder, når du tilmelder dig!

 

Praktisk Info

Hvor

Ingeniørhuset i Aalborg

Vestre Havnepromenade 9. 3 sal

9000 Aalborg


Hvornår

Torsdag d. 17. januar 2013

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

75 kr.

Studiemedlem

75 kr.

Ekstern mødedeltager

150 kr.

Medlem

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Ledsager til medlem

150 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.150 kr.

Tilmeldingsfrist

16. januar 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

32


Ledige pladser

2


Arrangementsnr.

995798


Arrangør

IDA Lederforum Nordjylland


Medarrangører

IDA Lederforum

Kompetenceforum, IDA Nord