Arrangement

Glassmagning – Gør rødvinen endnu bedre

Hvilken rødvin bør man drikke af hvilket glas? Gør det egentlig en forskel eller er det ren nørd-snak? Om du er novice eller mange årig smager så er dette noget nyt. Kom, smag, oplev og bliv guidet af Riedel ambassadør Danmark, Casper Næss-Schmidt

Aalborg

Tirsdag d. 28. april 2015

Kl. 18:30 - 21:00

Fra 250 kr.

 

Beskrivelse

At nyde og drikke vin kan forbedres ved at bruge den rette teknik - det ved de fleste, men gør det en forskel, hvilket vinglas man bruger til hvilken vin? Og spiller temperaturen en stor eller en lille rolle? Hvad med den mad eller de snacks man får til. Betyder de meget eller lidt?

Kom og få muligheden for at lære smageteknik  Riedels danske ambassadør, Casper Næss-Schmidt. Riedel bruger nogle få simple regler for, hvordan man får en større vinoplevelse - hver gang. En af de vigtigste regler er godt selskab. 

Så derfor tag en god ven, kæresten, konen/manden eller en god kollega med til en aften i sansernes tegn. 

Det bliver en aften som I vil huske, og måske I lære noget helt nyt, som skal prøves af derhjemme? Og ja, det bliver nemt at teste efter for I får nemlig glassene med jer hjem (værdi 700,-). 

Smagningen foregår efter det nyeste smage-setup, hvor det er ren rødvin. Tre af slagsen for at være præcis - og vi vil se dem fra deres bedste side. Det er teknik og det er glasvidenskab alt sammen kombineret med god vin, hvad mere kan et godt ingeniørhjerte bede om?

Selve smagningen vil tage cirka 2 timer under Caspers kyndige guidning og vil fylde dine sanser til bristepunktet så lad bilen blive hjemme.

Bindende tilmelding!

 

Praktisk Info

Hvor

Vinspecialisten Aalborg A/S

Vingaardsgade 13-15

9000 Aalborg


Hvornår

Tirsdag d. 28. april 2015

Kl. 18:30 - 21:00


Pris

Medlem af arrangør

250 kr.

Ledig

250 kr.

Medlem

250 kr.

IDA Engineering Club

250 kr.

Seniormedlem

250 kr.

Studiemedlem

250 kr.

Tilmeldingsfrist

21. april 2015 - kl. 23:00


Antal pladser

44


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

300 kr.

Arrangementsnr.

313529


Arrangør

Aalborg Afdeling, IDA Nord