Arrangement

Gokart

Le Mans

Svenstrup J

Tirsdag d. 24. februar 2015

Kl. 18:45 - 21:00

Fra 50 kr.

 

Beskrivelse

Obs. Ved problemer med mødetilmeldingen kan Chanett Roland kontaktes på cro@ida.dk. Oplys medlemsnummer/CPR-nummer og arrangementsnummer.

IDA Event vil gerne invitere dig og dine medstuderende til en spændende aften sammen med Gokart World.

Aftenen starter med en kort introduktion fra GoKart World, derefter skal alle have fundet hjælme samt køredragter, inden I skal i bilerne.

Holdene kommer til at bestå af 6 mand (såfremt det passer med antal deltagere). Hvis der er ønsker til hold bedes I sende dem på mail til nichlas_vanggaard@hotmail.com med deltagerne på holdet, HVIS I IKKE HAR SENDT EN MAIL, så sætter jeg jer i grupper. Vi kører halvanden time i alt, vi kommer derfor til at køre cirka 15 minutter hver.

Inden løbet er startet skal I have aftalt en rækkefølge som chaufførerne skal kører. Under løbet er der mulighed for, at se sin egen omgangstid samt modstanderne.'

Så har du lyst til at teste dine færdigheder på gokartbanen, samt få en hyggelig aften med dine venner, så meld dig til inden det er for sent!

Ved spørgsmål mv. Kontakt: Nichlas Vanggaard, mail: Nichlas_vanggaard@hotmail.com

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ’no-show fee’ svarende til arrangementets reelle pris. Afbud skal gøres online. I hastetilfælde kan afbud meldes til cro@ida.dk eller aau@ida.dk.

 

Praktisk Info

Hvor

Gokartworld

Marathonvej 1

9230 Svenstrup J

Kantinen


Hvornår

Tirsdag d. 24. februar 2015

Kl. 18:45 - 21:00


Pris

IDA Engineering Club

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Tilmeldingsfrist

20. februar 2015 - kl. 00:00


Antal pladser

60


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

313597


Arrangør

Universitetsudvalg, IDA Nord