Arrangement

Gospel koncert med HARLEM GOSPEL SINGERS i Hillerød - spisning tilvalg

Oplev verdens mest berømte gospel kor, The Harlem Gospel Singers. Man kan kun gå derfra i opløftet tilstand, for smittende livsglæde er en stor del af deres koncerter, og de har en stor fanskare. IDA giver en øl/vand +chips i pausen. Middag som tilvalg.

Hillerød

Tirsdag d. 09. december 2014

Kl. 19:45 - 22:00

Fra 320 kr.

 

Beskrivelse

Den 9. december træder verdens mest berømte gospel kor af alle, The Harlem Gospel Singers, ind på scenen i Frederiksborgcentret i Hillerød.

Det giver publikum en unik mulighed for at opleve gospel, som man ellers kun kan se og høre det i de store amerikanske kirker. Men det bliver mere end det, for kombinationen af en smittende livsglæde, naturtalenter ud over det sædvanlige og mange års erfaring fra internationale turneer har bragt dette kor helt op på det absolutte topplan.

Dette berømte ensemble tæller i dag op til flere enestående solister, hvoraf de fleste har været med fra begyndelsen og derfor er kendte ansigter for en stor og loyal fanskare. Men truppen rummer også unge talenter, som via talrige auditions har bevist, at de kan leve op til korets høje standard.

Billetter udleveres 15 minutter før koncerten begynder kl. 2000.

Pladserne er Tribune række 6, og IDA giver en øl/vand samt chips i pausen. Muligvis bliver spisningen fra kl. 1800 udbudt som et separat arrangement, så man kan vælge dette til. Dette udmeldes senere.

The Harlem Gospel Singers har optrådt i bl.a. Vatikanet for Pave Johannes Paul II og på den prestigefyldte open air koncert ”Holy Year Show” i Boulogne. De har givet koncert for det britiske kongehus, og daværende Præsident Bill Clinton i Washington D.C. Nu får IDAs medlemmer også chancen, endda med rabat.

 

Tilvalg af middag til kr. 205,- pr. person. Hvis du også køber middag, så skal du møde op i restauranten kl. 18.30. 
  • Kreolerkrydret kylling
  • Grønne bønner m/ bacon og persille
  • Caesarsalat m/ parmesanbagt kartoffel og sauce choron
  • Inkl. 1 gl. husets vin eller 1 øl eller 1 sodavand                      

 

 

Praktisk Info

Hvor

Frederiksborg Centret

Milnersvej 39

3400 Hillerød


Hvornår

Tirsdag d. 09. december 2014

Kl. 19:45 - 22:00


Pris

Ledig

320 kr.

Medlem

320 kr.

Seniormedlem

320 kr.

Studiemedlem

320 kr.

Tilmeldingsfrist

25. november 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

30


Ledige pladser

0


Tilvalg

Middag kl. 18.30

205 kr.

Ledsager

390 kr.

Arrangementsnr.

312116


Arrangør

Hillerød Afdeling, IDA Nordsjælland