Arrangement

Grafisk Design Kursus

Er du god til UX, men mangler kompetencer inden for grafisk design? Nu har du muligheden for at få styr på grundreglerne for, at skabe et spiseligt grafisk udtryk.

Aalborg Øst

Tirsdag d. 20. februar 2018

Kl. 16:30 - 19:00

Gratis

 

Beskrivelse

UX handler ikke om at skabe et visuelt spiseligt design – Det er helt klart en del af bruger oplevelsen, men hvordan sikrer man sig spiseligheden?

Gennem denne ’teoretiske’ aften vil vi sammen med freelance grafiker, Nicklas Lassen, kigge på hvilke regler og tanker der kan give os designet, som brugeren vil elske. Vi ser på hvordan UX og grafisk design kan gå op i en højere enhed, men samtidigt også hvordan de to ting adskiller sig.

Vi vil gennemgå teori og eksempler der kan sætte vores tidligere arbejde i et større perspektiv, og ikke mindst diskutere oplevelser vi tidligere har haft med positiv og negativ sammensmeltning af UX og grafisk design.

Nicklas har 9 års erfaring som freelance grafiker, og har tidligere siddet hos et af Aalborgs største reklamebureauer. Nu er han ansat hos et udviklingshus som industriel designer, hvor hans primære opgaver er grafisk design, interfaces og produktudvikling.

IDA vil sørge for en let forplejning til arrangementet.

Har du allergener bedes du kontakte os vha. nedenstående kontaktoplysninger, ellers vil der ikke blive taget forbehold til dette under arrangementet.

Ved spørgsmål mv. kontakt Nichlas Sauer Storgaard på mail: nichlasst@ida.dk.

OBS: Ved problemer med tilmeldingen kan Helle Ekstrøm kontaktes på hek@ida.dk. Oplys medlemsnummer/CPR-nummer og arrangementsnummer. Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ”no show fee” svarende til 50 kr for dette arrangement.

 

Praktisk Info

Hvor

AAU

Frederik Bajers Vej 7A Lokale 4.108

9220 Aalborg Øst


Hvornår

Tirsdag d. 20. februar 2018

Kl. 16:30 - 19:00


Pris

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

18. februar 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

50


Ledige pladser

10


Arrangementsnr.

325859


Arrangør

IDA Fagtekniske Studieevents


Medarrangører

IDA Design & Innovation

Kurser for kandidatstuderende

Kurser for studerende