Arrangement

Gratis foredrag med Torben Wiese og demonstration af Workshopboks, nyeste lederværktøj, der gør konsulenter og coach overflødige

Med sine tankevækkende observationer og sin inspirerende stil gør Torben status over hvad krisen har gjort ved os og lederrollen – og hvad der kræves af lederen nu hvor opsvinget er på vej?

Onsdag d. 23. oktober 2013

Kl. 17:30 - 19:30

Gratis

 

Beskrivelse

Dette arrangement er GRATIS, men der er et no-show gebyr på 250 kr. pr. person. Senest rettidige afmelding er d. 22/10 kl. 16.00

Nu gik det lige så skidt!

Med sine tankevækkende observationer og sin inspirerende stil gør Torben status over hvad krisen har gjort ved os og lederrollen – og hvad der kræves af lederen nu hvor opsvinget er på vej? Det er et tankevækkende, provokerende og motiverende indlæg.

Du får bl.a. svar på:

 • Kan man komme i spidsen ved at følge konjunkturerne
 • Hvad er fundamentet for arbejdsglæde
 • Hvilke vaner har den moderne leder
 • Hvorfor elsker hjernen vaner
 • Skal ledere kunne bøje fisken mens den er frisk
 • Hvordan påvirker vaner din lederstil
 • Workshopboks® 

Workshopboks®  er det sidst nyeste lederværktøj, der gør konsulenter og coach overføldige.

Torben vil fortælle om baggrunden for boksen og forklare hvorledes den virker

Boksen indeholder alt (Foredrag med Torben Wiese, opgaver, interviews med erhvervsfolk, værktøjer, harddisk og undervisermappe) til lederen der selv ønsker at arbejde med sine medarbejdere omkring.

 • God service
 • Begejstring og arbejdsglæde
 • Værdier der lever
 • God stresshåndtering
 • Opstil og nå motiverende mål

”Ledelse er vigtigere end nogensinde. Men mange ledere mangler et værktøj til at arbejde med centrale ting. Fx at få værdierne til at leve i virksomheden eller i den enkelte afdeling. Eller de savner konkrete redskaber, hvis de kommer på bagkant med stress og arbejdsglæde. Lige meget om der er tale om en ny- eller erfaren leder og uanset niveau, vil Workshop-boksen give den enkelte leder et løft. Lederen kan så at sige undervise sammen med Torben Wiese, og lederen kan selv komme med alle de input, der måtte ønskes”.

Den interaktive Workshopboks, der består af en ledermappe og en harddisk med 4 timers undervisning, indeholder alt til et medarbejdermøde/workshop i form af invitationer samt gennemtestede opgaver, værktøjer og handlingsplaner. Emnerne, der afvikles nemt og intuitivt via PC og en projektor, er aktuelle for såvel private virksomheder som offentlige organisationer.

Træning når det er aktuelt

En workshop fra 2 deltagere og opefter kan tage fra 10 minutter til 4 timer, eller gennemføres over flere omgange – alt efter behov og tid, og når behovet eller en aktuel udfordring opstår.

”I stedet for at sende medarbejderne af sted på uddannelse hver for sig eller nogle stykker af gangen, og hvor der ikke sker efterfølgende opfølgning, giver workshopboksen et samlet input, fælles motivation og gennemdrøftede beslutninger – og dermed langt større chance for en mærkbar effekt. Det er det modsatte af E-learning, hvor man sidder helt for sig selv. Men det er svært at implementere kultur på den måde. Derimod er ”we-learning” - fælles læring, udvikling og handling vejen frem. Den nye workshopboks er personlig og involverende og tilskynder til dialog og er et middel og et ledelsesværktøj til at få kulturen til at leve og rykke i den ønskede retning, nedbringe stress samt være en forlænget arm i forbindelse med eksekvering af strategier”.

Efter foredraget vil der være en demonstration af Workshopboksen og der kan stilles spørgsmål til dette m.v.

Torben Wiese, der har skrevet bestselleren ”Bryd vanen og nå dine mål” og er grundlægger af Habitmanager® og er en af Danmarks flittigst benyttede undervisere og foredragsholdere.

Læs mere på www.habitmanager.com

Workshopboks® kan bestilles til introduktion pris i forbindelse med arrangement til 11.990 kr mod normalt 15.990 kr.

Dette arrangement er GRATIS, men der er et No-Show Fee på kr. 250 pr. plads. Senest rettidige afmelding er d. 22/10 kl. 16.00

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Onsdag d. 23. oktober 2013

Kl. 17:30 - 19:30


Pris

Ingeniør, ej medl. IDA

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

23. oktober 2013 - kl. 02:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

32


Tilvalg

Workshopboksen bog

150 kr.

Workshopboks®

11.990 kr.

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

308451


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden