Arrangement

Grundlæggende projektstyring - Århus

Tirsdag d. 12. marts 2013

Kl. 17:30 - 21:30

Fra 175 kr.

 

Beskrivelse

Formål:
At give dig et grundlæggende indblik i faget projektledelse. Dette kan være et godt udgangspunkt for dine valg om videre kvalificering. Både omfanget af uddannelsen/certificering samt et par konkrete projektledelsesværktøjer introduceres.

Målgruppe:
Kurset er henvendt til den unge kandidat, som lige er begyndt på eller er ved at begynde på arbejde med projekter. Du har brug for at forstå hovedtrækkene i projekters liv på din arbejdsplads, så du kan se dem i sammenhæng med driften og forankringen i ledelsen. Hvordan sikrer man, at projekter ikke lever deres eget, skæve liv, men er klart struktureret og integreret i virksomhedens drift?

Kursusindhold:
Grundlæggende Projektstyring introducerer til projektledelse som fag, herunder introducerer til hvordan PRINCE2® grundlæggende fungerer, og kommer igennem mange spørgsmål, som f.eks.:

  • Hvornår er der tale om et projekt?
  • Hvad er projektets rollefordeling?
  • Hvordan kan man definere faser?
  • Hvordan sikrer man involvering af projektets interessenter?
  • Hvordan vurderes risikoen i projektet?

PRINCE2® is a Registered Trade Mark of the Office of Government Commerce in the United Kingdom and other countries.

Dit udbytte af kursus:
Du får et overblik over de vigtigste temaer og processer i projekters liv i en organisation, og det kan du bruge som grundlag for at vælge, på hvilke områder, du vil dygtiggøre dig yderligere - eller om du måske vil gå direkte efter at blive PRINCE2-certificeret.

Underviser:
Kenn Hansen er 33 år og bl.a. PRINCE2 Approved Trainer. Kenn gennemgår hovedtrækkene i projektledelse og introducerer til PRINCE2 på grundlag af sin erfaring med undervisning af projektledere.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål kan du kontakte Annette Terp Andersen, IDA, tlf. 33 18 47 65, ata@ida.dk

Afbud:
Husk at melde afbud hvis du er forhindret i at deltage. Hvis afbuddet modtages senest fire arbejdsdage før afholdelsen, bliver deltagergebyret refunderet. At undlade at betale betragtes ikke som afbud!

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Tirsdag d. 12. marts 2013

Kl. 17:30 - 21:30


Pris

Arbejdsledig, medlem

175 kr.

Ekstern mødedeltager

175 kr.

Medlem

175 kr.

Tilmeldingsfrist

05. marts 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

11


Arrangementsnr.

996258


Arrangør

IEF-Fonden