Webinar

Hackernes metoder og værktøjer i cyberspace - webinar

On-line Webinar: Hackerangrebene bliver flere og flere og samtidig mere alvorlige. Myndighederne, virksomhederne og mange borgere rammes næsten dagligt. Tilmeld dig, se og hør om hackernes metoder og værktøjer og deltag i debatten.

Online Arrangement

Torsdag d. 19. februar 2015

Kl. 16:30 - 18:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Dagligt hører vi om det ene hackerangreb efter det andet.
Et af de nyeste eksempler er hackerangrebet på Grib Skov Kommune, hvor hackerne har krævet løsesum for at dekryptografere kommunens data.

Angrebene bliver mere og mere alvorlige og sofistikerede og samtidig er de grænseoverskridende, og skelner ikke mellem militære- og civile netværk og brugere, der i stor udstrækning er afhængig af IKT-infrastrukturen i både ind- og udlandet.

Derfor har vi inviteret Jens Monrad, der er en af Danmarks førende it- og cybersikkerhedsekspert, fra firmaet Fireeye/Mandiant, til at komme og fortælle om blandt andet nogle af de mest frygtede og brugte angrebsvåben, herunder de såkaldte APT’s (Advanced Persisten Threats) samt Zero-day hacking.

TILMELDINGSPROCEDURE
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

DOWNLOAD

Klik på Files nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

TEST AF SYSTEM
Klik på nedenstående link og du kommer videre til sitet for test af dit udstyr. Husk at lukke testsiden ned igen, så lyd herpå ikke forstyrrer webinaret, når det starter op.
Link til TEST AF SYSTEM

IPAD
Det er også muligt at se webinaret fra din iPad, du skal blot følge anvisningerne, når du logger på, og downloade den anviste app til webinaret (platformen hedder Virtual Environments).

HUSK - WEBINARET OPTAGES
Webinaret optages, og alle som er tilmeldt, vil kunne se den optagne version få timer efter at webinaret er slut. Du kan derfor dagen efter aktivere det samme link og se den optagne version.

CHATFUNKTION
Under webinaret vil vi opfordre dig til at bruge chatten til at stille spørgsmål løbende. Chatten findes i nederste venstre hjørne af skærmen.

DELTAGELSE FRA ARBEJDSPC
Hvis du deltager i webinaret fra din arbejdsPC kan det ske, at du pga. firewall installeret af firmaet ikke kan logge på. Det kan derfor være nødvendigt at gå på via din egen PC eller en tablet.

Vi ønsker dig god fornøjelse med webinaret.

 

Praktisk Info

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone

Foran din egen PC / Tablet


Hvornår

Torsdag d. 19. februar 2015

Kl. 16:30 - 18:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

IDA Engineering Club

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

19. februar 2015 - kl. 13:00


Antal pladser

100


Ledige pladser

79


Arrangementsnr.

313539


Arrangør

IDA Militærteknik


 

Sådan deltager du

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.