Arrangement

Håndtering af den svære samarbejdsrelation – København

Dit udbytte af kursus: Denne workshop henvender sig alle medarbejdere og ledere, der ønsker at få konkrete værktøjer med hjem, der kan bruges til at opnå en bedre kommunikation og større gennemslagskraft.

Tirsdag d. 22. september 2015

Kl. 17:30 - 21:30

Fra 120 kr.

 

Beskrivelse

Få overblik over dine absolut stærke sider og lær at udnytte dem maksimalt. Dette inspirationsforedrag er en rejse ind i typologiens univers. Du får en forståelse af de forskellige hjernetyper, og hvad det betyder for din måde at håndtere dine samarbejdsrelationer på. Typeforståelsen er et redskab til forståelse af dine egne og andres måder at kommunikere på. Det handler om, hvordan menneskelige forskelle kan ses som en ressource og om at skabe større respekt og forståelse for disse forskelligheder, og hvordan du med denne forståelse skaber bedre samarbejdsrelationer.

 

Du vil forstå, hvad de neurologisk koblinger i din hjerne betyder for din adfærd i dagligdagen, og hvorfor du kan have svært ved at samarbejde med visse mennesker. Gennem konkrete aktiviteter, som er specielt udviklet til at fremhæve forskellene i hjernens måde at reagere på, får du noget med hjem, du kan bruge i dagligdagen til at forstå, hvordan du kan blive bedre til at kommunikere mere klart og konstruktivt i forhold til andre mennesker.

 

Denne workshop henvender sig alle medarbejdere og ledere, der ønsker at få konkrete værktøjer med hjem, der kan bruges til at opnå en bedre kommunikation og større gennemslagskraft.

Forplejning:
Der vil blive serveret isvand, frugt, sandwich, bl. vand, kaffe/te og kage

Underviser:
Kurset holdes af Fredi Falk Vogelius der er chefkonsulent i Akademikernes og Ba.Sc.E.E. Fredi er internationalt certificeret coach på professionelt niveau, er certificeret underviser i 7 Gode Vaner og har 30 års erfaring med udvikling af mennesker.

Har du spørgsmål om kursets indhold:
Fredi Falk Vogelius, Akademikernes
fvo@aka.dk eller tlf. 33 18 70 07


 

 

 

 

 

 

 

Praktisk Info

Hvor

105


Hvornår

Tirsdag d. 22. september 2015

Kl. 17:30 - 21:30


Pris

Ledig

120 kr.

Studiemedlem

120 kr.

Medlem

240 kr.

Seniormedlem

240 kr.

Tilmeldingsfrist

21. september 2015 - kl. 15:00


Antal pladser

33


Ledige pladser

3


Arrangementsnr.

314768


Arrangør

KompetenceForum, IDA København