Arrangement

Happy Projects®

Torsdag d. 30. oktober 2014

Kl. 17:00 - 21:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Happy Projects® er udviklet af Plan A og er en projektmetode til dig, der vil opnå bedre resultater, hurtigere og gennem længere tid. Den kombinerer de mest involverende værktøjer fra Agil projektledelse med strukturen fra PRINCE2 og tilføjer en struktureret tilgang til arbejdsglæde og trivsel baseret på den nyeste forskning inden for Positiv Psykologi. 
 

Deltagere

Projektledere, ledere, testledere, projektdeltagere og andre, der ønsker at blive bedre til at forløse eget og andres potentiale.

 

Udbytte

Dette indlæg om Happy Projects® handler om projektledelse. Det vil gøre dig endnu bedre til at skabe resultater gennem andre. Oven i købet på en måde, sikrer arbejdsglæden hos dig og dit team. Du vil formentligt opleve at blive udfordret på andre områder, end du er blevet tidligere.

 

Indhold

Vi kommer gennem

·         En lynhurtig måde at styrke relationerne på

·         Flow – konkrete metoder til, hvordan du kan forbedre arbejdsbetingelserne for dig og dine kolleger. Og jeres resultater. Win-win.

·         Dialogbaseret produktnedbrydning. Ja, produktnedbrydning står på side ét i projektlederbogen, men denne opgraderede fremgangsmåde er blevet modtaget med begejstring blandt nogle af landets mest erfarne projektledere.

·         Styrkebaseret opgavefordeling. Tre enkle bud på, hvordan I bør fordele opgaverne. Baseret på den seneste forskning inden for positiv psykologi.

·         Stand up-møder opgraderet med positiv psykologi. Det lynhurtige statusmøde, der øger fremdriften og styrker relationerne. Det er ikke til at stå for!

·         Retrospective – Se jer tilbage og lær! En hurtig og effektiv metode til at forbedre jer løbende.

 

Læringsform

Vi kombinerer teori, case, egen hverdag og refleksion for at styrke indlæringen.

 

Underviser

Lasse Sørensen har leveret resultater indenfor projektledelse siden 1992. Som Agil Coach og Scrum Master tager Lasse afsæt i agil projektledelse og PRINCE2 kombineret med et struktureret fokus på positiv psykologi. Disse erfaringer er fundamentet for Lasses tilgang som sparringspartner og for en massiv undervisningsindsats inden for projektmetode, der får flotte ord med på vejen af dem, der har været udsat for den.


Lasses erfaring er indhentet i en bred kreds af danske og internationale virksomheder i ind- og udland. Det teoretiske fundament består af akademiingeniør med speciale i produktionsstyring, A.P. Møllers shippinguddannelse og Ingeniørernes Lederuddannelse (EBA) suppleret med en lang række kurser, hvor især agil projektledelse fra DSDM og PMI er værd at nævne.

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Torsdag d. 30. oktober 2014

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Foredragsholder

0 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

200 kr.

Ledig

200 kr.

Medlem

585 kr.

Seniormedlem

585 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

935 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.935 kr.

Tilmeldingsfrist

23. oktober 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

25


Ledige pladser

1


Arrangementsnr.

310720


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

IDA Young Professionals