Arrangement

Happy Projects

Aalborg

Tirsdag d. 27. november 2012

Kl. 17:00 - 21:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Baseret på PRINCE2, agile projektledelse og positiv psykologi
 
Hvordan skaber man bedre resultater, hurtigere og gennem længere tid end i andre projekter? Oven i købet med glade medarbejdere? Det giver en ekspert i projektledelse og arbejdsglæde sit bud på, når der stilles skarpt på Happy Projects®.
 
På dette møde gennemgår Lasse Sørensen fra Plan a ApS en række effektive og enkle redskaber, der giver øget kvalitet i projektleverancerne og skaber arbejdsglæde.
 
Du bliver involveret i værktøjer fra både PRINCE2, agile projektledelse og fra et struktureret, operationelt fokus på at skabe mere arbejdsglæde. Oplægsholderen trækker såvel på en stor faglig ballast, såvel som på personlige erfaringer med agil projektledelse og testledelse.
 
Det bliver en dag med vitaminer til hjernen, noget til smilebåndet og praktiske værktøjer at tage med hjem!

Arrangementet henvender sig til projektledere, testledere, afdelingsledere samt andre, der indgår i et team og gerne vil levere bedre resultater, hurtigere og gennem længere tid.

Underviser
Lasse Sørensen er uddannet produktionsingeniør fra DIA-M og har suppleret uddannelsen med Ingeniørernes Lederuddannelse og A.P. Møllers shippinguddannelse. Herudover er Lasse certificeret PRINCE2 Practitioner, Agile project leadership DSDM Practitioner, CAPPs Strengths Practitioner (individ og team), ITIL, Scrum Master, Six Sigma, Lean, Enterprise Architect og ISEB. Lasse har arbejdet med projektledelse i siden 1994 og løser i dag projekt- og testledelsesopgaver som selvstændig freelancer, som underviser og som mentor. 

SMS Reminder: Vil du have reminder om arrangementet et par dage før afholdelse, skal du huske at sætte flueben i SMS reminder når du tilmelder dig!

 

Praktisk Info

Hvor

Ingeniørhuset i Aalborg

Vestre Havnepromenade 9. 3 sal

9000 Aalborg


Hvornår

Tirsdag d. 27. november 2012

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Arbejdsledig, medlem

150 kr.

Medlem

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

200 kr.

Ekstern mødedeltager

935 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.935 kr.

Tilmeldingsfrist

24. november 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

25


Ledige pladser

7


Arrangementsnr.

994879


Arrangør

IDA Lederforum