Arrangement

Har du en leder i maven? - København

Mandag d. 16. april 2012

Kl. 17:00 - 21:00

Fra 175 kr.

 

Beskrivelse

 

Formål:
At give en forståelse af lederrollen og lederens forskellige opgaver i forhold til organisation og medarbejdere. At afklare egne præferencer i forhold til udførelse af lederrollen. Du er sikkert en dygtig fagspecialist i dit nuværende job og har masser af initiativ, drive og motivation til noget andet og mere! Men hvilke egenskaber end de rent faglige skal du videreudvikle for at blive en kompetent leder, der skaber resultater gennem andre?

Målgruppe:
Fagspecialister, projektledere eller medarbejdere uden ledelsesansvar, der overvejer at blive ledere. Nyudnævnte ledere med max. 1-2 års erfaring der ønsker at blive klogere på lederrollen.

Kursusindhold:
Kurset omhandler de vigtigste ting, man skal forholde sig til i overgangen til lederrollen:

  • Ledelse på forskellige organisatoriske niveauer
  • At navigere mellem rollerne: privatperson, leder, kollega, medarbejder
  • Leadership, management og relationel ledelse
  • Hvad er godt ledelse
  • Selvtest af foretrukne lederroller
  • Leder eller specialistkarriere
  • Oplæg, refleksion, dialog

Inden kurset får du tilsendt en selvtest om lederroller, som du skal udfylde og score inden kurset og medbringe på kursusaftenen. Her vil du få gennemgået teorien, der ligger bag, samt få lejlighed til at drøfte, hvad udfaldet siger om dig og dine præferencer.

Dit udbytte af kursus:
Du får en forsmag på dit lederskab og inspiration til, hvordan du kan forberede dig, inden det går løs i dit første job som leder. Hvad ligger der i rolleskiftet og hvordan håndterer du det professionelt. Du får via en test et indtryk af dine egne foretrukne lederroller, hvor du har dine stærke sider, som du bør fastholde, og hvor der er udviklings- eller uddelegeringsmuligheder.

Underviser:
Cand. Psych. Aut. Lisbeth Holt Lenskjold, Holt Lenskjold Erhvervspsykologi, www.holtlenskjold.dk Specialist og Supervisor i Arbejds- og Organisationspsykologi samt Akkrediteret Internation Business Coach - Ashridge Business School.

Har du spørgsmål? (kontakt):
Lisbeth Holt Lenskjold, mobil 20 40 76 77, lisbeth@holtlenskjold.dk

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Mandag d. 16. april 2012

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

175 kr.

Ekstern mødedeltager

175 kr.

Medlem

175 kr.

Tilmeldingsfrist

08. april 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

1


Arrangementsnr.

124939


Arrangør

IEF-Fonden