Arrangement

Havnerundfart om udviklingen af Københavns Havn

Udviklingen af Københavns Havn set og hørt fra vandsiden. Tag på havnerundfart med IDA og Lars Anker fra Byens Udvikling i Københavns Kommune. Hør om hvordan den tidligere industrihavn har udviklet sig til rekreativ byhavn og hvad tankerner er fremover...

Tirsdag d. 08. september 2015

Kl. 16:30 - 18:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

IDA Trafik og Byplan indbyder til en hyggelig og lærerig havnerundfart, hvor vi hører om den fremtidige vision for Københavns Havn.  

Med visionen 'En havn af muligheder' sætter Københavns Kommune fokus på det store rekreative potentiale som havnen rummer og på hvordan havnen skal udvikles fremover. Den tidligere industrihavn har siden slutningen af 1990’erne været under afvikling og de fleste industrivirksomheder lukket eller flyttet ud af inderhavnen. Det har åbnet op for at udvikle havnen til en moderne og rekreativ byhavn. I visionen ”En havn af muligheder” er der fokus på 8 temaer, som kommunen har fokus på for at udvikle havnen. Lars Anker fra TMF Byens Udvikling vil fortælle om disse visioner for havnen.

Havnerundfarten starter og slutter ved Ingeniørhuset, hvor der også er en let forplejning der kan medbringes på turen. Turen varer 1-1½ time.

 

________________________________________________________________________

GÅ IKKE GLIP AF NOGET
Tilmeld dig vores nyhedsmail, så du ikke går glip af alle de spændende kurser, konferencer, gå hjem-møder og virksomhedsbesøg, som vi afholder hvert år.

TILMELD DIG HER

Pssttt. Tip din kollega om vores nyhedsmail. Man skal ikke være logget på eller være IDA medlem for at modtage nyhedsmailen, så spred ordet - det er åbent for alle.

 

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Tirsdag d. 08. september 2015

Kl. 16:30 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

04. september 2015 - kl. 00:00


Antal pladser

140


Ledige pladser

68


Arrangementsnr.

315295


Arrangør

IDA Trafik og byplan