Webinar

Helikopterens udvikling, historisk foredrag ved Sergei Sikorsky - on demand webinar

Historisk foredrag om Helikopterens udvikling ved Sergei Sikorsky, søn af Sikorskys grundlægger Igor Sikorsky

Online Arrangement

Onsdag d. 31. december 2014

Kl. 17:00 - 19:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

IDA FLY er vært ved et spændende historisk foredrag, hvor Sergei vil fortælle om Sikorsky Aircraft, sit liv, hans far Igor Sikorsky og udviklingen af den moderne helikopterteknologi, der netop i år fejrer 75-års jubilæum siden "First Flight". Hvad sker der fremover og hvilken retning udvikler helikoptere sig i.

Sergei Sikorsky, er søn af Sikorsky grundlægger Igor Sikorsky.
Sergei har fulgt sin fars arbejde på tætteste hold gennem sin opvækst. Deltaget i og udført prøveflyvninger. Fløjet operativt ved USCG (kystbevogtningen) under anden verdenskrig. Han har deltaget intenst i udviklingen af hoist til helikoptere samt den operative anvendelse.

I efterkrigsårene deltog Sergei aktivt i salget af helikoptere rundt om i verden, herunder S61 til Danmark som derefter fik en lang tjenesteperiode i det danske forsvar.

Medlemskab af IDA Fly er gratis for IDA medlemmer, skriv til hhk@ida.dk hvis du ønsker medlemskab.

TILMELDINGSPROCEDURE:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt nederst på sitet og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

DOWNLOAD:
Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade Sergei Sikorsky's biografi. De præsentationsfiler som gennemgås er desværre ikke offentlig tilgængelige.

Arrangør: IDA Fly

 

Praktisk Info

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone

Foran egen pc/tablet


Hvornår

Onsdag d. 31. december 2014

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

IDA Engineering Club

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

50 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

31. december 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

55


Arrangementsnr.

312940


Arrangør

IDA Fly


 

Sådan deltager du

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.