Arrangement

Hjertelys - en musikfortælling for børn om at tænde lyset i sit hjerte

Hvordan tænder man lys i sit hjerte? Det vil Ea Philippa fortælle os ved hjælp af musik, magiske væsner og og eventyrlige drømmefærd. Inden da, skal vi nyde lidt mad og den flotte udsigt fra Musikkens Spisehus

Aalborg

Søndag d. 19. oktober 2014

Kl. 12:30 - 15:30

Fra 130 kr.

 

Beskrivelse

Nu rusker efteråret og vi trænger til at finde ind til hjertet og varmen - men kan man det? Kan en musikfortælling hjælpe os til at finde lyset i hjertet?

Kom med på en eventyrlig drømmefærd og mød magiske væsner, når Musikkens Hus søndag den 19. oktober inviterer indenfor til en interaktiv børnekoncert med Ea Philippa. 

Sangerinde, komponist og forfatter Ea Philippa udgav i 2013 børne-CD'en ”Hjertelys”. Det er en musikfortælling for børn om at tænde lyset i sit hjerte.

Sammen med percussionisten Tira Skamby spiller hun eventyrlige, interaktive børnekoncerter, hvor hun tager børnene med på en musikalsk rejse ind i et magisk univers.

Hun fortæller en historie om at tænde lyset i sit eget hjerte og spiller sange, der passer til, mens hendes kostumer forvandler sig på scenen. Undervejs møder vi Drømmevæveren, som skaber alle børns drømme på sin drømmevæv. Vi møder også den mystiske troldmand Jaben De Gaben De Gritten Guderut, der kommer fra den dystre, bevogtede by Valaking, og Tåresamlersken som hjælper og styrker børn, når de er kede af det.

Det er en sansemættet musikfortælling, der vækker børnenes fantasi og tager dem ved hånden ind i en fortryllende verden af magi, drama, visdom og kærlighed

Forestillingen henvender sig til børn fra ca. 4 til 12 år

Inden forestillingen skal vi nyde den smukke udsigt fra restaurent Musikkens Spisehus, hvor vi får serveret  sprødstegt fiskefilet med hjemmerørt remulade, citron og friskbagt rugbrød.


Med i prisen er en let frokostanretning med fiskefilet, samt billetter til forestillingen - drikkevarer er for egen regning

Tilmeldingen er bindende og der kan max. deltage 1 voksen ledsager samt egne børn

Prisen er kr.130 for voksne og kr.80 for børn under 13 år, børn der kun spiser 1 fiskefilet koster kr. 40 og der er begrænset tilmelding.

 

Praktisk Info

Hvor

Musikkens Hus

Musikkens Plads 1

9000 Aalborg

Musikkens spisehus


Hvornår

Søndag d. 19. oktober 2014

Kl. 12:30 - 15:30


Pris

Ledig

130 kr.

Medlem

130 kr.

Seniormedlem

130 kr.

Studiemedlem

130 kr.

Tilmeldingsfrist

01. september 2014 - kl. 02:00


Antal pladser

25


Ledige pladser

0


Tilvalg

Barn under 13 år der spiser voksenportion (2 fiskefilletter)

80 kr.

Ledsager

130 kr.

Barn der spiser 1 fiskefilet

40 kr.

Arrangementsnr.

311671


Arrangør

Aalborg Afdeling, IDA Nord