Arrangement

Høje bygninger

49 høje huse er på vej i København - hør om de forskellige projekter i byen og de udfordringer der er med høje bygninger i tættere beboede områder. Hør om klatreforskalling, sikkerhedsinddækning samt pumpning af beton.

København V

Onsdag d. 30. maj 2018

Kl. 16:00 - 18:00

Gratis

 

Beskrivelse

Høje bygninger
49 høje huse er på vej i København - til gå-hjem mødet fortælles lidt om de forskellige projekter i byen og de udfordringer der er med høje bygninger i tættere beboede områder. Derefter vil de forskellige indlæg gå i dybden med praktiske udførelsesmetoder på byggepladsen som klatreforskalling, sikkerhedsinddækning samt pumpning af beton.

PROGRAM
16.00 – 16.10
Indledning v/Ivan Nielsen: Brunsgaard A/S

16:10 – 16:40
Fra plan til indflytning – myndighedsrejsen: Morten Bøgedal, Københavns kommune.

16:40 – 17:10
Klatreforskalling samt sikkerhedsindækning: Tore Møller, Ischebeck Nordic
Dette foredrag omhandler hydraulisk klatreforskalling, dækstøbeborde og sikkerhedsinddækning. Tore Møller er specialist i planlægningen af klatreforskalling, dækstøbeborde og sikkerhedsinddækning, hvilket er yderst vigtigt ved opstart af byggepladser med høje bygninger. Til foredraget vil der vises eksempler fra udlandet, hvor Tore har stået i spidsen for planlægningen og udførelsen af Højhuse i eksempelvis Argentina og Norge.

17:10 – 17:40
Pumpning af beton: Rene Hald, HC Pumps
Dette indlæg går i dybden med udfordringerne ved støbning af beton i højderne. Hvilke betontyper anvendes der, hvad er status med ny forskning. Hvordan pumpes betonen op hvor den skal bruges, og hvilke muligheder findes der.

17:40 – 18:00
Afslutning med sandwich

Bliv medlem af Dansk Betonforening, få alle nyhederne og deltag til specialpris på konferencer
Medlemskab af Dansk Betonforening er gratis for IDA-medlemmer (dog betales 135 kr. årligt for magasinet BETON), skriv til hhk@ida.dk hvis du ønsker medlemskab.

Er du ikke IDA Medlem kan du tegne et gæstemedlemskab via denne formular. Årskontingent er kr. 400,- + 135 for magasinet BETON.
Firmamedlemskab kan tegnes via denne formular. .

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31 - 33

1780 København V

Lokale: Se infotavle i receptionen


Hvornår

Onsdag d. 30. maj 2018

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

29. maj 2018 - kl. 23:59


Antal pladser

50


Ledige pladser

3


Arrangementsnr.

326898


Arrangør

Dansk Betonforening