Arrangement

Høje bygninger

Hør om forskellige højhuse i Danmark og i udlandet. Hvilke konstruktionsmæssige overvejelser gøres der inden man byger i højderne, og hvilke praktiske udfordringer er der ved byggeri i højden så som klatreforskalling samt pumpning af beton.

Navitas, Aahus C

Tirsdag d. 20. november 2018

Kl. 16:00 - 18:00

Gratis

 

Beskrivelse

Høje bygninger
Hør om forskellige højhus byggerier i Danmark og udlandet. Der fortælles om de konstruktionsmæssige udfordringer der er med høje bygninger. Herefter vil de forskellige indlæg gå i dybden med praktiske udførelsesmetoder på byggepladsen som klatreforskalling, sikkerhedsinddækning samt pumpning af beton.

PROGRAM (download program - se nederst på sitet under Filer)
16.00 – 16.10
Indledning v/Ivan Nielsen: Brunsgaard A/S

16:10 – 16:50
Højhuse: Frank Schwartz, Rambøll
Hvilke konstruktionsmæssige overvejelser gøres der ved byggeri i højden? Indslaget får et internationalt tvist, da der fortælles om forskellige eksempler både fra Danmark og fra udlandet.

16:50 – 17:35
Klatreforskalling samt sikkerhedsinddækning: Tore Møller, Ischebeck Nordic
Dette foredrag omhandler hydraulisk klatreforskalling og sikkerhedsinddækning. Tore Møller er specialist i planlægningen af klatreforskalling og sikkerhedsinddækning .Til foredraget vises der eksempler fra udlandet, hvor Tore har stået i spidsen for planlægningen og udførelsen af Højhuse i eksempelvis Argentina og Norge. Foredraget er på norsk/dansk.

17:35 – 18:00
Pumpning af beton: Rene Hald, HC Pumps
Dette indlæg går i dybden med udfordringerne ved støbning af beton i højderne. Hvordan pumpes betonen op hvor den skal bruges, og hvilke muligheder findes der.

18:00 – 18:30
Afslutning med sandwich og blandede vand.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Bliv medlem af Dansk Betonforening, få alle nyhederne og deltag til specialpris på konferencer
Medlemskab af Dansk Betonforening er gratis for IDA-medlemmer (dog betales 135 kr. årligt for magasinet BETON), skriv til hhk@ida.dk hvis du ønsker medlemskab.

Er du ikke IDA Medlem kan du tegne et gæstemedlemskab via denne formular. Årskontingent er kr. 400,- + 135 for magasinet BETON.
Firmamedlemskab kan tegnes via denne formular. .

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

 

Praktisk Info

Hvor

Navitas

Inge Lehmanns Gade 10 Aarhus havn

8000 Aahus C

Auditoriet


Hvornår

Tirsdag d. 20. november 2018

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 19. november 2018

Kl. 20:00


Antal pladser

150


Ledige pladser

4

Arrangementsnr.

329500