Konference

Holger Bech Nielsen

Jagten på de grundlæggende naturlove

Hillerød

Onsdag d. 23. oktober 2013

Kl. 19:00 - 20:30

Fra 50 kr.

 

Beskrivelse

Pris for IDA-medlemmer 50kr. Ledsager til IDA-medlem 150 kr. I pausen serveres vand og frugt.
 
Holger Bech Nielsen er utvivlsomt en af Danmarks mest kendte videnskabsfolk, der med sin entusiasme for sit fag fanger sine tilhørere og præsenterer sit stof, så selv videnskabeligt materiale bliver gjort tilgængeligt. På samme tid præsenteres også helt ekstreme teorier, som på underholdende vis går over hovedet på de fleste.

Holger Bech blev landskendt igennem sine foredrag og teorier om superstrengen, og han har siden været en tilbagevendende skikkelse i medier og forskellige videnskabelige debatter. Han medvirkede endvidere i filmen "Teorien om alting", og er samtidig medlem af både Det Kgl. Danske Videnskabernes Selskab og Det Norske Videnskabs Akademi.

Holger Bech Nielsen er i dag professor ved Niels Bohr Instituttet og er klart en af landets bedst kendte og af befolkningen mest afholdte videnskabsfolk.

Oplev et helt unikt foredrag - med masser af stof til eftertanke. Mød manden, der om nogen repræsenterer den danske forskning internationalt - og mød samtidig en mand, der brænder for emnet - og på indlevende og humoristisk vis giver interessen videre!

 
Jagten på de grundlæggende naturlove
·      Titlen dækker over en bred tilgang til foredrag, og Holger Bech Nielsen kan fokusere på forskellige elementer i sine præsentationer.
·      I foredraget præsenteres videnskabens resultater, og Holger Bech Nielsen vil efterfølgende perspektivere disse resultater til nogle af menneskehedens ældste spørgsmål. Hvor kommer vi fra, og hvor er vi på vej hen? Hvad består verdenen, som vi kender den, af?
·      Holger Bech Nielsen fortæller om universets historie og skabelse. Han beretter om nogle af de mere ekstreme teorier - og så leverer han endog et bud på en formel for Guds eksistens!
 

Praktisk Info

Hvor

FrederiksborgCentret

Milnersvej 39

3400 Hillerød


Hvornår

Onsdag d. 23. oktober 2013

Kl. 19:00 - 20:30


Pris

Ledig

50 kr.

Medlem

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Tilmeldingsfrist

21. oktober 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

150


Ledige pladser

34


Tilvalg

Ledsager

150 kr.

Arrangementsnr.

307893


Arrangør

Hillerød Afdeling, IDA Nordsjælland