Arrangement

Hvad kan og vil du? Få afklaret dine kompetencer

Hvad kan og vil du? For at lande et job er svarene på dette helt centrale – men ikke altid lige til at finde. Det kan det være en udfordring at matche det, man har lært på studiet, med det, virksomhederne er på udkig efter.

København V

Fredag d. 16. november 2018

Kl. 09:00 - 12:00

Gratis

 

Beskrivelse

Hvis ikke du ved, hvad du kan og vil, så er det svært at præsentere det knivskarpt for virksomheder, som netop gerne vil vide, hvad du kan bidrage med. Lær at sætte ord på alt dét, du kan og vis din kommende arbejdsgiver, hvordan dine kompetencer kan skabe værdi i den pågældende virksomhed. Kompetenceafklaring kan også give en afklaring i forhold til hvilke job, du skal gå efter, hvis der er mange valgmuligheder.

Workshoppen her vil være en blanding af undervisning, konkrete øvelser med udgangspunkt i eget materiale og rig mulighed for at stille spørgsmål.

Målet er, at du sidst i workshoppen kan give en kort, præcis faglige præsentation af dig selv.

Udfyld kompetenceprofilen målrettet nyuddannede, som du finder i denne artikel https://ida.dk/content/kompetenceprofil og medbring den til workshoppen digitalt eller på print. Den vil være dit arbejdsredskab gennem hele workshoppen. Hvis du ikke har mulighed for at printe, men gerne vil have dit materiale printet, så send til kursusholder Mathilde Grav Johansen mgj@ida.dk senest 2 hverdage før workshoppen.

Medbring PC

Der vil være morgenmad fra 8.45 og kaffe/te undervejs.

Hvis du har tilmeldt dig workshoppen og bliver forhindret i at deltage, så husk at melde afbud, så en anden kan få din plads. Ved manglende fremmøde og afbud opkræver vi et no-show-fee på 250 kr.

Workshoppen er en ud af fem workshops målrettet studerende på sidste semester, nyuddannede og medlemmer, der max har været færdige med studiet i 2 år.

De øvrige workshops er:

De kan tages i sammenhæng eller hver for sig.

Når du tilmelder dig denne workshop, indvilger du samtidig i, at IDAs arrangører må sende dig mails med relevant indhold før og efter afholdelse.

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Fredag d. 16. november 2018

Kl. 09:00 - 12:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

14. november 2018 - kl. 23:59


Antal pladser

26


Ledige pladser

5


Arrangementsnr.

329117


Arrangør

IDA