Arrangement

Hvis du ikke leder din kommunikation, leder den dig

Lær, hvordan du får kontrol over din kommunikation og forbedrer din formidlingsevne ved møder, oplæg, kundekontakt og i dit daglige arbejde. . Få nyttige metoder til effektiv kommunikation, der styrker din gennemslagskraft og din evne til at nå dine mål.

Holte

Mandag d. 04. juni 2018

Kl. 17:45 - 21:30

Gratis

 

Beskrivelse

IDA-Lederforum er glad for endnu en gang at tilbyde et arrangement med Acuity Worlds direktør Henrik Wenøe, som flere gange har været taler på IDAs konference ”Ledelse der styrker”.

Skærp din kommunikation

Kommunikation er meget mere end det talte ord, og når du er sammen med andre, kan du ikke ”ikke kommunikere”. Du sender konstant signaler ud til dine omgivelser gennem din adfærd, og dine signaler tolkes bevidst eller ubevidst af andre. Jo større sammenhæng der er mellem ord, stemmeføring og kropssprog, jo bedre er din personlige troværdighed, udstråling og gennemslagskraft.

Kom og få metoder og værktøjer til, hvordan du kan skærpe din kommunikation og styrke din formidlingsevne, så dialogen med dine medarbejdere, kolleger og kunder glider lettere.

Acuity Worlds inspirationsaftener har til formål at inspirere dig til at udvikle dine personlige og sociale kompetencer inden for Personlig Coaching, Personligt Salg, Personlig Ledelse og Personlig Kommunikation og er en smagsprøve på Acuity Worlds uddannelse Personal Leadership Program – PLP™.

Program

  • Hør, hvordan du øger effektiviteten i din kommunikation.
  • Se, hvordan du kommunikerer på flere niveauer på samme tid.
  • Oplev, hvordan du kommunikerer på en måde, der får dit budskab til at træde klart og tydeligt frem.
  • Lær, hvordan du påvirker andres tilstand ved hjælp af din kommunikation.
  • Få større indsigt i både din egen og andres tankestruktur.

Målgruppe

Aftenen henvender sig til dig, der gerne vil opleve, hvordan personlig kommunikation virker. Uanset om du arbejder inden for projektledelse, salg eller andre områder, hvor gode relationer til andre mennesker er vigtige, har du brug for at kunne kommunikere effektivt og med god personlig gennemslagskraft.

Underviser

Henrik Wenøe er Direktør og Cheftræner i Acuity World. Han er specialist inden for træning og coaching af ledere og sælgere og arbejder med personlig ledelse, personligt salg, coaching og kommunikation rettet mod topchefer og salgsfolk. Henrik har blandt andet arbejdet med Danske Capital, DSV, Danske Bank, Odense Kommune, Sønderborg Kommune, Fredericia Kommune, TDC, Logica, Haldor Topsøe, CP Kelco og Danica Pension.

Bemærkninger

Dørene åbnes klokken 17.45, hvor du kan få en kop kaffe eller te. Senere på aftenen bliver der serveret en sandwich, mens du har mulighed for at networke.

 

Praktisk Info

Hvor

Acuity World

Havarthivej 6

2840 Holte

Gode busser fra Holte station hvis du ikke er i bil


Hvornår

Mandag d. 04. juni 2018

Kl. 17:45 - 21:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

02. juni 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

40


Ledige pladser

2


Arrangementsnr.

326401


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden


Medarrangører

IDA Selvstændig