Arrangement

Hvordan skal CTS-anlæg udbydes?

Aalborg

Onsdag d. 07. november 2012

Kl. 14:00 - 17:00

Gratis

 

Beskrivelse

Der er fra mange års bygherreerfaringer viden om, at CTS-anlæg afleveres med alt for mange styringsmæssige problemer. En del af problemerne medfører for store energiforbrug, andre diskomfort i de rum, som er reguleringsobjektet. Den efterfølgende fejlfinding bliver ofte en besværlig opgave, som fører bygherre og driftspersonale ind i det store problemkompleks, der skal løses for at opnå god og optimal regulering: Er målepunkterne placeret rigtigt i forhold til opgaven? Er den beskrevne styringsstrategi god nok? Har CTS-leverandøren parametermæssigt indreguleret anlægget til det faktiske forhold, eller er det blot standardprogrammet, der er igangsat?

Her er der tale om eksotiske parametre som kendskab til: Tilbagemeldingens tidsforsinkelse, forstærkning, dæmpning, P-, PI-, PID-regulering m.m.

Vi har bedt en professionel bygherre om at komme med eksempler på fejl, der ofte forekommer. Efterfølgende har vi inviteret branchen til at fortælle, hvorledes rådgivere og bygherre udbudsmæssigt skal beskrive CTS-arbejder og leverancer, således at bygherren modtager anlæg, der regulerer optimalt. Afslutningsvis skal vi høre, hvordan aflevering med kontrol af arbejdet bør tilrettelægges. 

Kr. 450 ekskl. moms. for IDA HVAC medlemmer; Kr. 650 ekskl. moms. for andre; Kr. 0 for seniormedlemmer ad IDA HVAC, Kr. 0 for juniormedlemmer af IDA HVAC.
 

Praktisk Info

Hvor

Aalborg Universitet - Sohngaardsholmsvej

Sohngaardsholmsvej 57

9000 Aalborg


Hvornår

Onsdag d. 07. november 2012

Kl. 14:00 - 17:00


Pris

Medlem

0 kr.

Ledsager til medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

02. november 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

60


Ledige pladser

60


Arrangementsnr.

995915


Arrangør

IDA HVAC