Arrangement

I FAMILIEN - teater

Familien er måske det vigtigste vi har, men idyllen kan let slås ud af kurs. Vi tror, vi er ens, men i dagens hyper-accelererende samfund lever vi mere og mere forskelligt. Det er ikke bare en hylesjov generationsanalyse - den svier også lidt.

Silkeborg

Tirsdag d. 27. marts 2018

Kl. 19:30 - 21:40

Fra 235 kr.

 

Beskrivelse

I FAMILIEN er en overgearet generationskomedie, der slår klinger mellem kommanderende og kontrolliderlige forældre, irriterende svigerbørn og bedsteforældre, som drømmer om ro, langrendsferier og julesang på et asylcenter.

Julen har englelyd, men for det ældre ægtepar Poul og Jette er højtiden præget af mislyd. Deres ønskejul er længder fra den socialbevidste datter, som ønsker en gavefri jul og karrieresønnens familie, der har en meterlang ønskeseddel med hvidriflet Royal Copenhagen, Transformers og dyre kuvertlagner. Udspændt mellem de to børns interesser og ikke mindst de elskede børnebørn, gør Poul og Jette deres bedste for at bevare overblikket og julefreden. Men hvor længe kan de holde fast?

I FAMILIEN portrætterer en forpustet projekt- og karrieregeneration og forældrene, det grå guld, med masser af friværdi og fritid. Poul og Jette vil gå langt for deres families ønsker, men det er som om generationskløfterne bliver dybere og dybere. Et oprør ulmer og langsomt krakelerer julefreden.

Forestillingen er produceret af Teatret Svalegangen og varer 2 timer og 10 min. med pause.

Billetterne udleveres i foyeren af IDA's repræsentant. I pausen serveres et glas vin, øl eller vand, som er med i prisen.

 

Praktisk Info

Hvor

Jysk Musikteater

Papirfabrikken 80

8600 Silkeborg


Hvornår

Tirsdag d. 27. marts 2018

Kl. 19:30 - 21:40


Pris

Ledig

235 kr.

Medlem

235 kr.

Seniormedlem

235 kr.

Studiemedlem

235 kr.

Tilmeldingsfrist

19. marts 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

10


Tilvalg

Ledsager

235 kr.

Egne børn under 24 år

195 kr.

Arrangementsnr.

324271


Arrangør

Silkeborg Afdeling, IDA Vestjylland