Arrangement

IDA Akademi – Kursus i mødeportalen for IDAs frivillige - Aalborg

Spring på et ”tre-i-et-kursus” – få det optimale ud af dit arbejde som frivillig!

Aalborg

Tirsdag d. 27. maj 2014

Kl. 17:00 - 20:00

Gratis

 

Beskrivelse

Nu kan du komme på et ”tre-i-et-kursus” som giver dig et godt afsæt for at arbejde med mødeoprettelse i IDAs mødeportal – hjælper dig med at få mest muligt ud af værktøjerne på IDAs Parlamentarikersite – og giver dig tips og tricks til hvordan du bruger IDAs LinkedIn-gruppe for frivillige til både information, og videndeling mellem dig og dine frivilligkolleger.
Herudover vil du få lejlighed til at høre noget om, hvordan du som frivillig kan arbejde med webinarer som en del af aktivitetstilbuddene til IDAs medlemmer.

Vi har valgt at lægge kurset 5 forskellige steder i landet, så der skulle være en mulighed for, at du kan finde noget tæt på enten din bopæl eller din arbejdsplads. Kurset gennemføres, hvis der er min. 10 deltagere.

Kurset henvender sig både til dig som er ny frivillig i IDA og til dig, som måske synes, at du har brug for et ”brush up” på nogle af værktøjerne.

Det er medarbejdere fra IDA, som deltager som undervisere på kurset.

Kurset er gratis at deltage i, men du skal søge din region eller dit selskab om dækning af eventuelle udgifter til transport.
 

Praktisk Info

Hvor

Ingeniørhuset i Aalborg

Vestre Havnepromenade 9. 3 sal

9000 Aalborg


Hvornår

Tirsdag d. 27. maj 2014

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

26. maj 2014 - kl. 00:00


Antal pladser

25


Ledige pladser

13


Arrangementsnr.

310673


Arrangør

IDA