Webinar

IDA Akademi: Videotræningsforløb - Du ved, hvad du vil sige - men ved du hvordan?

Målgruppe: Dette kursus er kun åbent for frivillige i IDA.

Online Arrangement

Tirsdag d. 18. februar 2014

Kl. 00:00 - 00:00

Gratis

 

Beskrivelse

Som frivillig og måske også i dit daglige virke, kan du blive udfordret, når du gerne vil formidle et budskab og virke sikker. Det kan være i situationer, hvor du fx skal præsentere et ideoplæg for kollegerne/bestyrelsesmedlemmerne, den formelle præsentation ved et arrangement eller salgstalen over for kunden eller chefen.

Et budskab handler ikke kun om, hvad du siger, men også om måden, du siger det på. Lektionerne udbydes af firmaet Presentation Skills, som gennem et videotræningsforløb hjælper dig med at få styr på nervøsitet, kropssprog, stemme og øjenkontakt til publikum - så dit budskab kan gå rent igennem.

Du kan tage kurset, når du har tid (dog inden den 18. februar). Det betyder også, at du kan øve teknikkerne i ro og mag, inden du skal prøve dem af i praksis.

Når du har tilmeldt dig kurset, får du en licens tilsendt – og så er du i gang.

Deltagelse er gratis.

 

Praktisk Info

Hvor

Hjemme hos dig selv


Hvornår

Tirsdag d. 18. februar 2014

Kl. 00:00 - 00:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

18. februar 2014 - kl. 00:00


Antal pladser

500


Ledige pladser

398


Arrangementsnr.

308953


Arrangør

IDA


 

Sådan deltager du

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.