Arrangement

IDA Design – Kickstart: Design i en ingeniørverden

Vær med til at kickstarte IDAs nye design-community, IDA Design. Her får du mulighed for at udforske, prøvekøre og -høre, røre og diskutere de nyeste produkter, der er skabt i spændingsfeltet mellem Teknologi, Bruger og Business – hvor godt design lever.

Torsdag d. 21. november 2013

Kl. 15:30 - 19:00

Gratis

 

Beskrivelse

På arrangementet får du mulighed for at gå fra 0-100 km/t på 4 sekunder i Tesla Motors nye elbil, Model S, samt høre om de spændende tanker bag. Professor Per Boelskifte fra DTU fortæller om mødet imellem designere og ingeniører, samt hvordan dette praktiseres i uddannelsen Design og Innovation på DTU. Desuden kan du høre om udviklingen af B&O’s nye musikenhed B&O Play A9, når industriel designer Øyvind Slaatto og projektleder fra B&O Jørgen Daucke fortæller om deres samarbejde.

Den overordnede ramme for arrangementet er at udstille, hvordan design- og ingeniørkundskaber kan gå hånd i hånd og dermed udvikle nye, spændende og teknologisk stærke produkter. Det handler om at samarbejde effektivt på tværs af Teknologi, Bruger og Business - hvor ingeniørens rolle er mere central, end de fleste tror.

Alt i alt bliver det en fantastisk inspirerende dag, hvor vi går fra teori til praksis, om hvordan ingeniører og designere kan understøtte hinanden i udviklingen af nye, elegante, gennemtænkte og højteknologiske produkter. Afslutningsvis serverer vi lidt champagne for at skåle IDA Design community godt i gang samt for at fejre et godt fremtidigt samarbejde på tværs af faglige skel.

Early Bird Special: De første 20 tilmeldte kommer forrest i køen til at sidde bag rattet under prøveturen i Tesla Model S. Vi fylder naturligvis bilerne, så flest muligt får chancen for at køre med, efter først til mølle princippet. Husk at medbringe kørekort.

Arrangementet er planlagt af IDA Design; det nye community hos IDA. Kom og få ny spændende viden og netværk på tværs af brancher.

Program
15:30 - 16:00 Registrering
16:00 - 16:15 Velkomst og introduktion til IDA Design
16:15 - 17:00 Tesla Motors Model S og prøvekørsel
17:00 - 17:30 Per Boelskifte, DTU
17:30 - 18:00 Øyvind Slaatto, industriel designer og Jørgen Daucke, B&O
18:00 -             Champagne og networking

Læs mere om talerne på: http://designkickstart.tumblr.com/

Er du ikke medlem af IDA, skal du oprette en brugerprofil, før du kan tilmelde dig arrangementet.

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Torsdag d. 21. november 2013

Kl. 15:30 - 19:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

20. november 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

120


Ledige pladser

1


Arrangementsnr.

308466


Arrangør

IDA Design & Innovation