Kom til netværksaften med IDA Food Network.
Torsdag d. 26. marts 2015
Kl. 17:00 - 20:00
Fra 50 kr.
Program
Temaaften om den spændende og populære råvare lakrids
17.00 - 17.15 Velkomst v Tora Jorn, IDA Food Network
17.15 - 17.45 Lakrids - sikke en rod v Kenneth Guldhammer, Scagro
17.45 - 18.15 Lovgivning - hvilke tilsætningsstoffer og aromastoffer (relevante) er tilladte til lakrids/slik v Mette Christensen, Fødevarestyrelsen
18.15 - 19.00 Let tapas med lakrids v IDA Restaurant
19.00 - 19.30 Slik med lakrids v Mette Jensen, Cloetta
19.30 - 20.00 Afrunding og slut for i dag
Hvor
Hvornår
Torsdag d. 26. marts 2015
Kl. 17:00 - 20:00
Pris
Firmamedlem
50 kr.
Medlem af arrangør
50 kr.
Ledig
50 kr.
Medlem
50 kr.
Seniormedlem
50 kr.
Studiemedlem
50 kr.
Studerende, ikke medlem af IDA
100 kr.
Deltager, ikke medlem af IDA
300 kr.
IDA Engineering Club
300 kr.
Ingeniør, ej medl. IDA
2.300 kr.
Tilmeldingsfrist
23. marts 2015 - kl. 14:00
Antal pladser
70
Ledige pladser
17
Tilvalg
Ledsager
50 kr.
Arrangementsnr.
313153
Arrangør
IDA Food Network