Arrangement

IDA IT: Danske google-stjerner sikrer IoT-enheder gennem virtualisering

Den danske datalog Lars Bak er internationalt berømmet for at skrive kode, der er effektiv og pålidelig. Sammen med kollegaen Kasper Lund gennemgår han sit nyeste programmeringssprog TOIT understøttet af konkrete kodeeksempler.

København V

Onsdag d. 20. juni 2018

Kl. 16:00 - 18:00

Gratis

 

Beskrivelse

Kode, der er effektiv og pålidelig er god kode. God kode fortjener en solid og højtydende platform at køre på. De danske dataloger Lars Bak og Kasper Lund er internationalt kendte for deres arbejde med netop højtydende software-platforme og sammen gennemgår de deres nyeste programmerings-platform og -sprog: Toit med konkrete kodeeksempler.

Toit er en kompakt platform skabt til at understøtte sikre og dynamiske applikationer, der kan afvikles på selv billige hardware-platforme i et IoT-miljø. Foredraget er en oplagt chance til at snuse lidt til systemets syntaks og semantik og præsentationen af selve sproget baseres på og motiveres af konkrete kodeeksempler.

Kom også og hør om deres arbejde med at understøtte effektiv, kompakt og sikker kode gennem en række værktøjer og programmeringssprog og få indsigt fra deres arbejde for førende it-firmaer. Lars og Kasper har begået flere systemer sammen herunder Google Chrome’s JavaScript VM (V8) og programmeringssprogene Resilient, Dart, og senest Toit – så der er rigeligt at fortælle om!

Dette event er arrangeret af IDA IT - IDAs netværk for IT professionelle

Link til on-demand webinar, som blev optaget på arrangementsdagen: https://universe.ida.dk/on-demand/it/danske-google-stjerner-sikrer-iot-enheder-gennem-virtualisering/


 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Onsdag d. 20. juni 2018

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

19. juni 2018 - kl. 16:00


Antal pladser

60


Ledige pladser

9


Arrangementsnr.

327609


Arrangør

IDA IT


Medarrangører

IDA Fremtidsteknologi