Webinar

IDA-IT webcast Android Workshop

Online Arrangement

Torsdag d. 31. januar 2013

Kl. 10:00 - 11:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

 

Webcast fra Android-workshoppen:
- hvordan udvikler man til smartphones?

 

IDA-ITs workshop den 24. august blev filmet med det formål at lave en webcast, så flere kunne få muligheden for at se/høre om programmering af Android-Smartphones. Vi tilbyder nu alle IDA-ITs medlemmer at kunne se dette spændende arrangement. En deltager fra workshoppen sagde bl.a. ”Arrangementer giver oversigt/indgang på nye felter, med teknisk tyngde.”

 

I denne webcast kigger vi på Android udvikling og viser, hvordan man laver sit første program til Google Android.

 

Vi gennemgår de basale koncepter, der er nødvendige for at skrive programmet og køre det på din telefon, og viser, hvordan man henter informationer fra telefonen og bruger dem til at udvide programmet. Derudover vises hvordan man laver et layout i XML, og hvordan interaktion mellem programmerne fungerer.

 

For at få mest ud af webcasten bør du have en laptop/PC med Eclipse 3.6.1 samt Java 6 SDK installeret og Android SDK / Eclipse plugin. I Android-plugin er der en device-emulator.

 

Underviser på workshoppen er System Developer Mark Gjøl fra Zylink.

 

Pris for at se webcasten er 50 kr. som giver ubegrænset adgang i 1 måned. For at se denne webcast – tilmeld dig arr. Nr. 124505. Linket til webcasten bliver sendt inden for 1 døgn efter tilmeldingen. Husk at oplyse din emailadresse ved tilmelding.

 

 

Praktisk Info

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 31. januar 2013

Kl. 10:00 - 11:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

50 kr.

Ekstern mødedeltager

50 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

50 kr.

Medlem

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.250 kr.

Tilmeldingsfrist

30. januar 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

45


Arrangementsnr.

125621


Arrangør

IDA IT


 

Sådan deltager du

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.