Arrangement

IDA Ledernetværk - Kunsten at blive valgt som leder

Chefer bliver udnævnt og ledere bliver udvalgt. At være chef kræver blot, at en person peger på dig, mens det at blive valgt som leder kræver, at folk vælger at følge dig.

København V

Onsdag d. 14. november 2018

Kl. 17:00 - 21:00

Fra 150 kr.

 

Beskrivelse

Jens Moberg har gennem en lang og succesfuld global karriere altid fokuseret meget på at blive valgt som leder. Han ser to elementer som helt centrale i dette. Som leder skal du invitere dine medarbejdere med på en rejse, hvor I sammen skal bringe virksomheden/afdelingen til et nyt mål. Dette kalder Jens ”Lederskabs Missionen”. Næste element er at medarbejderne vælger dig som ”Rejseleder” på den rejse, som I skal på sammen. For at blive valgt mener Jens, at det er centralt at du som leder giver dine medarbejdere et løfte om hvordan rejsen skal foregå. Dette element kalder Jens et ”Lederskabs Løfte”.

Gennem en dialog med os vil Jens Moberg give os inspiration og konkrete ideer og værktøjer til at gøre dette i vores virksomheder.

Under forløbet vil IDA byde på en sandwich og lidt drikkevarer/kaffe/the.

Om Jens Moberg
Jens er kendt fra sin tid i Microsoft, hvor han var en del af den øverste ledelse i Microsoft og ansvarlig for den amerikanske salgsstyrke og en omsætning på over 8 milliarder US dollar. Jens er også kendt som Clean Tech pioner som europæisk ansvarlig for Better Place og som CEO for Alectia, som er førende indenfor rådgivning omkring bæredygtig udvikling. Jens er i dag professionelt bestyrelsesmedlem, blandt formand for bestyrelsen i Grundfos, Visiolink, LE34 og Herlufsholm samt bestyrelsesmedlem i Axcel og Poul Due Jensens fond.
Jens er forfatter af de meget anmelderroste bøger ”Rettidig Omsorg” og ”Personlig Vækst” samt ankermand i TV serierne ”Mission Ledelse” og ”Farvel til Firmaet”. I 2013 udgav Jens sin fjerde bog ”Min CEO Cookbook”.


 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Onsdag d. 14. november 2018

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Firmamedlem

150 kr.

Medlem af arrangør

150 kr.

Ledig

150 kr.

Medlem

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Studiemedlem

150 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

750 kr.

Tilmeldingsfrist

12. november 2018 - kl. 23:59


Antal pladser

20


Ledige pladser

9


Arrangementsnr.

328545


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden


Medarrangører

IDA Lederforum