Arrangement

IDA på KU: Chokoladesmagning

Oplev en aften i chokoladens univers set i et naturvidenskabeligt perspektiv.

Frederiksberg

Torsdag d. 06. marts 2014

Kl. 17:15 - 19:00

Fra 35 kr.

 

Beskrivelse

Dennis Sandris Nielsen (Institut for Fødevarevidenskab/Fødevaremikrobiologi, KU-SCIENCE) guider os igennem processen fra bønne til chokolade og kombinerer foredrag og smagsprøver af både chokolade og dertil passende vin.

Kom og bliv klogere, samtidig med at du får en hyggelig aften med lækker chokolade og vin.

Der vil blive serveret mad i løbet af aftenen i form af sandwiches.

 

Praktisk Info

Hvor

Frederiksberg Campus

Bülowsvej 17

1871 Frederiksberg

A2-71-01


Hvornår

Torsdag d. 06. marts 2014

Kl. 17:15 - 19:00


Pris

Studiemedlem

35 kr.

Tilmeldingsfrist

05. marts 2014 - kl. 01:00


Antal pladser

28


Ledige pladser

1


Arrangementsnr.

309657


Arrangør

IDA Young Professionals