Arrangement

IDA på KU: Chokoladesmagning: fra bønne til chokolade

Torsdag d. 14. marts 2013

Kl. 17:30 - 20:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Oplev en aften i chokoladens univers set i et naturvidenskabeligt perspektiv. Dennis Sandris Nielsen (Institut for Fødevarevidenskab / Fødevaremikrobiologi, KU-SCIENCE) fortæller om chokolade med en efterfølgende smagning. Derudover vil der blive sluttet af med en gennemgang af vine, der passer godt til chokolade.

Aftenens emner:

Primary proccessing af kakao: høst, fermentering, tørring og deres indflydelse på kvalitet og smag

Fra bønne til chokolade: smag alle trinene fra tørret bønne over ristede nibs og valsemasse til færdig chokolade.

Chokolade og vin: smag et par chokoladevelegnede vine.

Der vil blive serveret lidt mad i løbet af aftenen i form af sandwiches.

Lokale: A 2-71.02 (3-08).

 

Bemærk at tilmeldingsfristen er 13. marts 2013 kl.12.00! 

 

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering aflysning og nyhedsbreve.

 

Praktisk Info

Hvor

Københavns Universitet LIFE

Thorvaldsensvej 40


Hvornår

Torsdag d. 14. marts 2013

Kl. 17:30 - 20:30


Pris

Arrangør

0 kr.

Studiemedlem

30 kr.

Tilmeldingsfrist

13. marts 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

3


Arrangementsnr.

996688


Arrangør

Kurser for studerende