Arrangement

IDA på KU: Chokoladesmagning med vin - i et naturvidenskabeligt perspektiv

Oplev en aften i chokoladens univers.

Frederiksberg

Tirsdag d. 25. november 2014

Kl. 17:15 - 19:45

Fra 35 kr.

 

Beskrivelse

Dennis Sandris Nielsen (Institut for Fødevarevidenskab/Fødevaremikrobiologi, KU-SCIENCE) guider os igennem processen fra bønne til chokolade og kombinerer foredrag med smagsprøver af både chokolade og dertil passende vin.

Kom og bliv klogere, samtidig med at du får en hyggelig aften med lækker chokolade og vin.

Der vil blive serveret mad i løbet af aftenen i form af sandwiches.

Arrangementet afholdes i lokale A2-71.01

 

Praktisk Info

Hvor

Frederiksberg Campus

Bülowsvej 17

1871 Frederiksberg

A2-71-01


Hvornår

Tirsdag d. 25. november 2014

Kl. 17:15 - 19:45


Pris

Studiemedlem

35 kr.

Tilmeldingsfrist

24. november 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

28


Ledige pladser

1


Tilvalg

Ledsager

50 kr.

Arrangementsnr.

311279


Arrangør

Kurser for studerende


Medarrangører

IDA Young Professionals