Arrangement

IDA Randers: Allan Olsen (Solo koncert) @ Værket

Ta' med IDA Randers ind og oplev Allan Olesen's solokoncert på Værket i Randers. IDA Randers har skaffet 25 gode pladser (1. og 2. række)

Randers

Lørdag d. 24. november 2018

Kl. 19:30 - 22:00

Fra 175 kr.

 

Beskrivelse

Ta' med IDA Randers ind og oplev Allan Olesen's solokoncert i den store sal på Værket i Randers, hvor IDA Randers har booket 25 helt fantastiske pladser (1. og 2. række!). Vi mødes ½time inden koncerten, hvor IDA Randers vil være vært for en lille forfriskning.

 

Allan Olsen og hans guitar. Det er rigeligt!

I starten af 2018 tog den garvede musiker hul på en række solokoncerter. Bl.a. på Det Kongelige Teater (se videoen nedenfor), hvor Gaffas anmelder kvitterede med hele seks stjerner og skrev:

…Olsen bemægtiger sig nationalscenen med sublim selvsikkerhed, og opmærksomheden fra salen er komplet. Farligt høje forventninger bliver indfriet…

Sidst Allan Olsen gæstede Værket, havde han sit band med på tur. Denne gang er det blot ham alene med sin guitar, og det det skal nok gå strålende, for Olsen er en rutineret entertainer, der formår at begejstre både publikum og anmeldere. Hans seneste i rækken af 20 albums (Hudsult) høstede flotte anmeldelser, og Ekstra Bladet konstaterede, at “…Olsen er svær at hamle op med…”.

Det er Allan Olsens trofaste publikum formentlig helt enige i, og vi glæder os til en aften i selskab med en af landets aller mest respekterede kunstnere!

 

Praktisk:

  • Pladserne er nummererede siddepladser, og IDA Randers har gode pladser på række 1+2.
  • Vi mødes kl. 19.30 ved flyget (det store klaver) lige ved hovedindgangen til Værket (ved karruseldøren). IDA Randers vil her være vært for en lille velkomst forfriskning, mens billetter udleveres. Der small-talkes/netværkes indtil showet starter kl. 20.00.
  • Hvert IDA tilmeldt kan tilmelde 1 ledsager.
  • Der plejer at være 3 timers gratis parkering ved værket med indgang fra Fabersvej (men hold dig selv lige ajour herom).

  • Et fif til folk, der ikke kender Værket: Man kan med fordel for egen regning booke spisning på Værkets egen stemningsfulde restaurant, Café Sven Dalsgaard.

 

IDA Randers:

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

 

 

Praktisk Info

Hvor

Værket

Svend Dalgas Plads 1

8900 Randers

Vi mødes ved flyget lige ved hovedindgangen til Værket (ved karruseldøren). Her udleveres billetter


Hvornår

Lørdag d. 24. november 2018

Kl. 19:30 - 22:00


Pris

Ledig

175 kr.

Medlem

175 kr.

Seniormedlem

175 kr.

Studiemedlem

175 kr.

Tilmeldingsfrist

19. november 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

25


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

175 kr.

Arrangementsnr.

326837


Arrangør

Randers Afdeling, IDA Østjylland