Arrangement

IDA Randers bio: AVENGERS: INFINITY WAR (Level 7 / 2D)

Tag med IDA Randers til biografaften på den nye action/adventure film: AVENGERS: INFINITY WAR i Randers biograf. Filmen vises i 2D i "Level 7 lyd" i biografens bedste sal. Dvs. midt for i den store sal (Sal 1).

Nordisk Film Biograf (Randers), Randers C

Mandag d. 30. april 2018

Kl. 21:00 - 00:15

Fra 50 kr.

 

Beskrivelse

Kom med IDA Randers ind og se den nye action/adventure film "AVENGERS: INFINITY WAR" i Randers biograf.

 

Lidt om filmen:

Superheltefilmen er den tredje film med de oprindelige helte: Captain America, Iron Man, The Hulk, Thor, Hawkeye og Black Widow. Denne gang står gruppen over for en ny, kosmisk trussel i form af skurken Thanos, der er på jagt efter de seks infinity stones, som - hvis de samles - gør Thanos i stand til at manipulere med intet mindre end vores alle sammens virkelighed

Se evt. mere om filmen her: http://www.imdb.com/title/tt4154756/

 

Praktisk:

  • Filmen vises biografens bedste sal: Sal 1. Den vises i 2D og i det såkaldte Level 7*** (hvor der altså skrues ekstra op for lyden).
  • IDA Randers har pt. købt 12 billetter til forestillingen midt i salen (række 9), som afsættes først-til-mølle. Sælges alle billetter, forsøges at indkøbe flere, såfremt der forsat er gode ledige pladser, så skriv dig endelig på ventelisten, så vi kan se du er interesseret.
  • Filmen starter kl. 21.15, men vi mødes kl. 21.00 i forhallen, hvor billetter udleveres. Billetter udleveres ikke af personalet ved billetsalg, men i stedet mig som IDA arrangør. Jeg vil stå ved én af bordene lige ved toiletterne ligeved billetsalget.
  • Der kan være kø i "slik kiosken", så ha' gerne købt evt. biograf-guf & sodavand inden vi ses kl. 21.00. Brug evt. tiden herefter til et netværke med andre IDA medlemmer :)
  • Hver IDA deltager kan tilmelde op til 3 ekstra ledsagere.

 

***) Level 7 
Til en Level 7-visning blænder vi op for filmen i en noget højere volumen end vi normalt viser film ved. Lydniveau Level 7 betyder, at du på egen krop kan opleve, hvad biografens 7,1 Q-Sys lydsystem kan, når vi - kombineret med state-of-the-art billedudstyr - viser filmen i Level 7.

 

Praktisk Info

Hvor

Nordisk Film Biograf (Randers)

Thors Bakke 2

8900 Randers C

Vi mødes inde i forhallen


Hvornår

Mandag d. 30. april 2018

Kl. 21:00 - 00:15


Pris

Ledig

50 kr.

Medlem

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 27. april 2018

Kl. 23:55


Antal pladser

16


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

50 kr.

Arrangementsnr.

326807