Arrangement

IDA Randers comedy: Lars Hjortshøj: "Plan B"

Kom med IDA Randers ind på Værket i Randers og oplev Lars Hjortshøjs nye one-man- show, på super gode pladser inkl. hyggelig forfriskning inden showet.

Randers

Fredag d. 29. november 2019

Kl. 19:30 - 22:00

Fra 199 kr.

Tilmeldingsfrist 26. november 2019 - kl. 23:50

 

Beskrivelse

Kom med IDA Randers ind på Værket og oplev fra supergode pladser, Lars Hjortshøj i hans nye one-man show: ‘Plan B’, hvor IDA Randers er vært for en forfriskning inden showet.

Yderligere info om selve forestillingen:

Lars Hjortshøj er en af dansk komiks helt store sværvægtere, og det har han været i over 20 år, hvor han også - med stor succes - har slået sine folder som tv- og radiovært. Nu er den folkekære komiker klar med et helt nyt one man show i efteråret '19, som han tager med til Randers. Hjortshøj havde sat sig for at løse menneskehedens problemer, men det gik galt. I stedet kastede Lars sig over Plan B.

Han har været en af den danske komiks foregangsmænd – som stand-up’er og som fast del af satire- og comedy-programmer som ‘Safari’, ‘Casper og Mandrilaftalen’, ‘Langt Fra Las Vegas’ og ‘Klovn’ gennem tiden. Den folkekære komiker Lars Hjortshøj har gjort en levevej ud af at være sjov og på at underholde – også som tv-vært på programmer som ‘Rundt på Gulvet’ og radiovært på programmet ‘Badabing’ på P4.

Lars Hjortshøj er klar med et helt nyt one man show i efteråret ’19, og showet har han døbt ‘Plan B’. Hjortshøj er rundet de 50, og igennem de 50 år har han lært, at livet sjældent går som planlagt. Livet er ifølge komikeren en lang række af valg, men når man vælger, går det alligevel sjældent, som man forventer. Derfor er det essentielt at have en Plan B. Komikeren fortæller, at det er et show, der handler om alt det, man finder, når man leder efter noget andet, og der er god grund til at glæde sig.

Seneste show fra Hjortshøjs hånd, 2015’s Omvendt, fik fremragende anmeldelser af bl.a. Nordjyske, BT og Politiken, og Lars Hjortshøj er i sandhed på hjemmebane med en mikrofon og et publikum.

Praktisk:

  • Vi har reserveret billetter på supergode pladser (gulvet, midt for, Række 3+4+5).
  • Vi mødes senest kl. 19.30 ved flyget (det store klaver) ved indgangen til Værket (ved karruseldøren), hvor også billetter udleveres, inden showet starter kl. 20.00.
  • Hvert IDA tilmeldt kan tilmelde op til 3 ledsagere.
  • Der plejer at være 3 timers gratis parkering ved værket med indgang fra Fabersvej (men hold dig selv lige ajour herom. Klik evt. her.).
  • Et fif til folk, der ikke kender Værket: Man kan med fordel for egen regning booke spisning på Værkets egen stemningsfulde restaurant, Café Sven Dalsgaard.

IDA Randers:

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

 

Praktisk Info

Hvor

Værket

Svend Dalgas Plads 1

8900 Randers

Vi mødes ved flyget lige ved hovedindgangen til Værket (ved karruseldøren). Her udleveres billetter


Hvornår

Fredag d. 29. november 2019

Kl. 19:30 - 22:00


Pris

Ledig

199 kr.

Medlem

199 kr.

Seniormedlem

199 kr.

Studiemedlem

199 kr.

Tilmeldingsfrist

26. november 2019 - kl. 23:50


Antal pladser

22


Ledige pladser

16


Tilvalg

Ledsager

199 kr.

Arrangementsnr.

329160


Arrangør

Randers Afdeling, IDA Østjylland