Arrangement

IDA Randers comedy: Martin Nørgaard "Hygge" (standup-show)

Kom med IDA Randers ind på Turbinen (Værket, Randers) og se Martin Nørgaards one-man standup-show: "Hygge" inkl. "2 turs-kort" til baren. Temaet for showet er at vi skal hygge, som vi gør det bedst. Så længe, der ikke er noget til at spolere hyggen...

Randers C

Lørdag d. 28. september 2019

Kl. 18:00 - 21:00

Fra 189 kr.

10 pladser tilbage

 

Beskrivelse

Kom med IDA Randers til en sjov aften i selskab med Martin Nørgaard og hans standup-show: HYGGE på Turbinen ved Værket i Randers inkl. 2-turs voucher til baren (eks. 2 classic fadøl).

Showet er opfølger til hans 2017 show 'Indebrændt', som omhandlede at det hele skal handle om at være sur, og hvor forfærdeligt alting er. Dette show, 2 år efter, handler omvendt om at vi bare skal hygge, som vi gør det bedst. Så længe, der ikke er noget til at spolere hyggen...

Info om showet:

Hygge er noget danskerne kender og elsker, og på sin anden solo-tour tager komikeren Martin Nørgaard den danske hygge under kærlig behandling.

For det kan godt være, at verden er i opbrud, polerne smelter og dommedagens ryttere er ved at sadle op, men det er der altså ingen, der gider tænke på eller tage sig af. Og så er det jo heldigt, at vi bor i Danmark – landet der har opfundet hyggen! Altså hvis vi spørger os selv. Og det gør vi. Hele tiden.

På sin anden solo-tour vil Martin Nørgaard invitere dig indenfor til en helt igennem hyggelig aften, hvor du kan hænge bekymringerne i garderoben og lukke øjne og ører for verden udenfor, mens du lader Martin “Hyggefar” Nørgaard trække et varmt tæppe over dine trætte ben og servere en omgang verbal kakaomælk med flødeskum.

Det bliver stand-up’ens svar på en knitrende pejs, man kan riste skumfiduser over. Det bliver et show, der masserer skuldrene og giver de trætte fødder et varmt fodbad. En aften, hvor man kan iføre sig en stor, vamset, komisk islændersweater og lade hovedet holde fri. Så må vi håbe, at der ikke er noget, der spolerer hyggen. Uanset hvad er der garanti for rigtig mange grin, når Martin Nørgaard er vært.

Martin Nørgaard debuterede allerede som 18-årig og har sidenhen fået etableret sig som et af de største navne på den danske stand-up- og comedyscene, hvor han jævnligt optræder på de bedste stand-up-venues i landet. Han er alsidig, samfundskritisk og eftertænksom, hvilket har ført ham til stor anerkendelse for både hans solo-shows og comedy tours.

Udover det er han især kendt for satireprogrammet “Nørgaards Netfix” på TV2 Zulu, men også fra optrædener til Comedy Aid, Comedy Gallaen, og podcasten “Det Dystre Skæg”, sammen med vennen og kollegaen Elias Ehlers.

Sidst Martin Nørgaard besøgte Turbinen var med comedy-showet “Rage Against the Mainstream”sammen med kollegerne Morten Wichmann, Torben Chris og Michael Schøt.

Praktisk:

  • Prisen er 189kr. per person og max 1 ledsagere pr. tilmeldt IDA medlem. Prisen er inkl. 2 stk "Gavekort á 40kr" til baren.
  • Vi har reserveret 16 billetter, efter først-til-mølle princippet...
  • Dørene åbnes kl. 18.00, og for at få en god plads mødes vi indenfor ved indgangen til turbinen kl. 18.00-18.15. Her udleveres billet og "gavekort" til baren af IDA arrangøren. Pladserne er unummereret, så kom tidligt for at få en god plads til dig og din ledsager. Vær der senest kl. 18.15! :)
  • Der kan fx. nydes en øl og IDA netværkes inden showet starter kl. 19.00, som forventes at tage ca. 1-1½ time. (Det vides pt. ikke om der er pause i showet).
  • Der plejer at være 3 timers gratis parkering ved værket med indgang fra Fabersvej (men hold dig selv lige ajour herom).

IDA Randers:

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

 

Praktisk Info

Hvor

Turbinen

Sven Dalsgaards Plads 1

8900 Randers C

Vi mødes indendørs ved indgangen til Turbinen, hvor IDA arrangør uddeler billetter kl. 19.00-19.15


Hvornår

Lørdag d. 28. september 2019

Kl. 18:00 - 21:00


Pris

Ledig

189 kr.

Medlem

189 kr.

Seniormedlem

189 kr.

Studiemedlem

189 kr.

Tilmeldingsfrist

20. september 2019 - kl. 23:50


Antal pladser

16


Ledige pladser

10


Tilvalg

Ledsager

189 kr.

Arrangementsnr.

329401


Arrangør

Randers Afdeling, IDA Østjylland