Arrangement

IDA Randers: God italiensk vinsmagning inkl. middag

Kom med IDA Randers og Glud vin til Winemakers' Dinner på Carlslund Plantage. Vi skal smage 7 lækre vine fra Italiens østkyst og en italiensk inspireret menu fremtryllet af Jørgen Glud.

Randers SV

Fredag d. 25. januar 2019

Kl. 18:25 - 22:00

Fra 299 kr.

 

Beskrivelse

Kom med IDA Randers og Glud vin til Winemakers' Dinner:Colle Corviano på Carlslund Plantage i Randers SV.

Her skal vi have en god aften og smage på vine fra Italiens østkyst. Nærmere betegnet Abruzzo-regionen, som er hvide bjerge, grønne bakker og blåt hav, Italiens eneste evigt grønne område, hjemsted for Europas sydligste gletcher, Roms spisekammer og et upcoming vinområde.
I dette bjergrige område ved Adriaterhavet laver vingården, Colle Corviano frugtige, venlige og velstrukturede vine til en fantastisk pris. Sergio Fraudentali vil på Engelsk præsenterer de 7 lækre vine, som vi skal smage.

Dertil skal ny nyde en italiensk inspireret menu fremtryllet af Jørgen Glud.

Praktisk:

  • Vi mødes derude senest kl. 18.25 til registrering, hvorefter arrangementet starter kl. 18.30 og forventes slut kl. 22.00
  • Fortællingerne om vinene foregår altså på Engelsk.
  • Ønsker man at lade bilen stå, kan man evt. tage Randers/Aarhus buslinje 118 som holder ca. 50m fra stedet. (Jf. nuværende busplan ankommer der en bus fra Randers kl. 18.08 og der afgår en kl. 22.23, så det passer faktiske rimelig godt, men hold venligst dig selv ajour med busplanen på www.midttrafik.dk)
  • Hvert IDA medlem kan medbringe op til 3 ledsagere.

IDA Randers:

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

 

Praktisk Info

Hvor

Carlslund Plantage

Karlsbergvej 53

8940 Randers SV


Hvornår

Fredag d. 25. januar 2019

Kl. 18:25 - 22:00


Pris

Ledig

299 kr.

Medlem

299 kr.

Seniormedlem

299 kr.

Studiemedlem

299 kr.

Tilmeldingsfrist

22. januar 2019 - kl. 23:50


Antal pladser

20


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

299 kr.

Arrangementsnr.

329523


Arrangør

Randers Afdeling, IDA Østjylland