Arrangement

IDA Randers: John Cleese – Last time to see me before I die

Kom med IDA Randers ind og se det ellers udsolgte show: "John Cleese – Last time to see me before I die" på Værket i Randers, inkl. velkomstdrink.

Randers

Torsdag d. 24. maj 2018

Kl. 19:00 - 22:00

Fra 325 kr.

 

Beskrivelse

Kom med IDA Randers ind og se den legendariske John Cleese opføre showet: "John Cleese – Last time to see me before I die".

 

Evt. yderligere info ses nedenstående eller ved at klikke her.

Der var i 2016 lagt op til, at det var sidste gang. Men åbenbart stik imod den legendariske komikers egen forventning om at stille træskoene, lever John Cleese i bedste velgående og vender tilbage til Danmark :) Tre shows i Danmark: København, Aalborg og Randers til maj 2018.

Humoren er stadig spiddende og sort, filteret ikke eksisterende. Han er John Cleese. Intet mindre.

Den britiske legende blev for nogle år siden skilt fra sin kone gennem 16 år, Alyce, og hun modtog i den forbindelse ca. 120 millioner af John Cleese’s formue. Nu er han færdig med afbetalingen til ekskonen, føler sig fri til at gøre, hvad han har lyst til, er formodentlig i gang med at forsøde de sidste år af sit liv.

Cleese havde stor succes med “Monthy Python” i årene 1969-1974, hvor han var medforfatter til – og havde hovedrollen i den udødelige “Dead Parrot”-sketch. Han stod også bag “The Ministry of Funny Walks”. John Cleese endte med at forlade truppen for at skabe sin egen serie, “Halløj på badehotellet” (Fawlty Towers), og den gjorde Cleese til det mest succesfulde Monty Python-medlem overhovedet. Han har desuden medvirket i en række film: “Fisken de kaldte Wanda” og “Fierce Creature” – som han selv har skrevet, “Harry Potter og De Vises Sten”, “The Day the Earth Stood Still” og “Charlie’s Angles: Full Throttle”.

Ud over film har han lagt stemme til en del karakterer i tegnefilm som “Trolls”, “Planes”, “Valiant” og “Shrek”-serien og kan med bogen “Men altså …” (So Anyway) også kalde sig forfatter.

Men som sagt, komikeren har kigget ind i krystalkuglen og forudser, at han snart har fortalt sin sidste joke, så dette er højst sandsynligt sidste chance for at opleve John Cleese live, når han gæster Danmark med sit “Last Time to see me before I die”-show.

Det er med stor fornøjelse, vi præsenterer denne legendariske komiker, som jo har mange talenter. Flydende dansk er dog ikke et af dem, så showet er på engelsk

 

Praktisk:

  • Vi har reserveret 17 billetter på gode pladser (midt for, 1. Balkon, Række 2).
  • Vi mødes kl. 19.00 i Café Sven Dalsgaard (også på Værket) til en lille velkomst forfriskning, hvor også billetter udleveres, inden showet starter kl. 19.30. Kig efter "IDA Randers" skilt/-folk omkring handicap-elevatoren i foyen/cafeen.
  • Hvert IDA tilmeldt kan tilmelde 1 ledsager.
  • Bemærk at showet er på engelsk
 

Praktisk Info

Hvor

Værket

Svend Dalgas Plads 1

8900 Randers

Vi mødes i Cafe Sven Dalsgaard på Værket,


Hvornår

Torsdag d. 24. maj 2018

Kl. 19:00 - 22:00


Pris

Ledig

325 kr.

Medlem

325 kr.

Seniormedlem

325 kr.

Studiemedlem

325 kr.

Tilmeldingsfrist

22. maj 2018 - kl. 23:50


Antal pladser

17


Ledige pladser

2


Tilvalg

Ledsager

325 kr.

Arrangementsnr.

324387


Arrangør

Randers Afdeling, IDA Østjylland