Arrangement

IDA Randers: L.O.C. koncert @ Turbinen

Kom med IDA Randers til L.O.C. koncert i intim setting for godt 300 mennesker i Turbinen, Randers

Randers C

Torsdag d. 08. november 2018

Kl. 19:15 - 23:00

Fra 225 kr.

 

Beskrivelse

Kom med IDA Randers til L.O.C. koncert i Turbinen i Randers.

Koncerten starter kl. 20.00 men vi mødes kl. 19.15 ved indgangen til registrering og billetudlevering og går efterfølgende i baren, hvor IDA er vært for den første fadøl el.lign. Efter en times fri, networking, small-talk mv. starter koncerten kl. 20.00...

 

Info om koncerten:

Vi er glade for at kunne præsentere en af landets største rappere, L.O.C., til efteråret, når han turnerer rundt på landets spillesteder som en hyldest til de scener, hvor det hele startede for Aarhus-rapperen.

”Jeg startede min karriere på spillestederne, og det var dér, det hele opstod sammen med fansene. Senere kom klubberne, festivalerne og arenaerne, men det startede på spillestederne”.

Sådan siger rapperen L.O.C. aka Liam O’Connor selv om den landsdækkende spillestedsturné, han netop har offentliggjort. L.O.C. slår et smut forbi Randers, og vi er glade for at kunne løfte sløret for en aften med den storsælgende rapper i en intim setting for godt 300 mennesker i Turbinen.

L.O.C.’s spillestedsturné kommer i kølvandet på florerende rygter om nyt materiale, der skal opfølge 2017’s anmelderroste ‘Dominologi XV Veteran.’ Rapperen offentliggjorde drypvist numrene fra ‘Dominologi XV Veteran’ på Soundcloud op til udgivelsen, men intet af det formodede nye materiale er endnu sluppet ud i offentligheden.

 

Praktisk:

  • Vi mødes ved indgangen til registrering kl. 19.15, hvor billetter udleveres af IDA repræsentanten. Derefter er IDA Randers vært for en øl i baren.
  • Det er unummererede ståpladser.
  • Hver IDA medlem kan tage max 2 ledsagere med.
  • Er der udsolgt, så skriv dig på venteliste, da vi så vil forsøge at indkøbe flere billetter.

 

IDA Randers:

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

 

 

Praktisk Info

Hvor

Turbinen

Sven Dalsgaards Plads 1

8900 Randers C

Vi mødes indenfor indgangen klokken 19.15


Hvornår

Torsdag d. 08. november 2018

Kl. 19:15 - 23:00


Pris

Ledig

225 kr.

Medlem

225 kr.

Seniormedlem

225 kr.

Studiemedlem

225 kr.

Tilmeldingsfrist

05. november 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

12


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

225 kr.

Arrangementsnr.

327175


Arrangør

Randers Afdeling, IDA Østjylland


Medarrangører

Randers Afdeling, IDA Østjylland