Arrangement

IDA Randers: Michael Falch Solo @ Værket

Kom med IDA Randers ind på værket og hør sanger, skuespiller og forfatter Michael Falch alene med sin guitar (Række 7,8,9)

Randers

Lørdag d. 23. marts 2019

Kl. 19:30 - 22:00

Fra 200 kr.

Udsolgt

Tilmeldingsfrist 17. marts 2019 - kl. 23:50

 

Beskrivelse

Kom med IDA Randers ind i Koncertsalen på Værket i Randers og oplev sanger, skuespiller og forfatter Michael Falch alene med sin guitar og sine utallige klassikere efter en lang og omfattende musikkarriere - både som solist og som sangskriver i Malurt.

Evt. yderligere info om eventet:

Michael Falch kan opleves i solokoncert, når han kommer til Værkets Koncertsal den 23. marts – alene med sin guitar. Sangeren, sangskriveren og musikeren, der fylder 62 år til september, har i adskillige dekader været en betydningsfuld del af det danske musikliv, hvilket betyder et ikke ubetydeligt stort bagkatalog af velkendte og vellidte sange – både fra solotiden og som sangskriver i den danske rockgruppe Malurt.

Sidste år var den garvede rocksanger en del af TV2-programmet Toppen af Poppen, og han udgav sine ungdomserindringer i bogen “Til Grænsen”, der høstede ganske pæne anmeldelser. Berlingske skrev: “Plads til ramasjang og rum til refleksion” og kvitterede med fire stjerner, og Fyens Stiftstidende gav den fem, bl.a. fordi, “fortællingen rykker i hjerterødderne.”

Michael Falch har altid været stærk ud i ord og skrivningens kunst. Han har udgivet seks bøger i alt og givet danskerne et utal ørehængere som: “Superlove”, “Ud af mørket”, “I et land uden høje bjerge” og ikke mindst “Den eneste i verden”. Falchens fans kan godt begynde at glæde sig, for uanset hvordan han blander bagkataloget til koncerten, er der uden tvivl kendere med og den karakteristiske vekslen mellem bevægende livshistorier og løssluppen intensitet.

Praktisk:

  • Vi har reserveret 16 billetter på gode pladser (række 7,8,9)
  • Vi mødes kl. 19.30 ved flyget (det store klaver) ved indgangen til Værket (ved karruseldøren), hvor også billetter udleveres, og IDA Randers vil være vært for en velkomstdrink mens der small-talkes/netværkes medlemmerne og ledsagerene iblandt, inden showet starter kl. 20.00.
  • Hvert IDA tilmeldt kan tilmelde op til 3 ledsager.

IDA Randers:

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

 

Praktisk Info

Hvor

Værket

Svend Dalgas Plads 1

8900 Randers

Vi mødes ved flyget lige ved hovedindgangen til Værket (ved karruseldøren). Her udleveres billetter


Hvornår

Lørdag d. 23. marts 2019

Kl. 19:30 - 22:00


Pris

Ledig

200 kr.

Medlem

200 kr.

Seniormedlem

200 kr.

Studiemedlem

200 kr.

Tilmeldingsfrist

17. marts 2019 - kl. 23:50


Antal pladser

16


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

200 kr.

Arrangementsnr.

327674


Arrangør

Randers Afdeling, IDA Østjylland