Arrangement

IDA Randers: Mød bestyrelsen - uformel over en fredagsøl :)

Kom og mød IDA Randers' bestyrelse og hør hvad det karrieremæssigt og personligt har betydet medlemmer af bestyrelsen at være aktiv i IDA Randers. Få også en uforpligtende sludder om hvad værdi det kan betyde for DIG at være aktiv - over en "fredagsøl".

Randers C

Fredag d. 09. november 2018

Kl. 16:00 - 18:00

Gratis

 

Beskrivelse

Kære IDA Randers medlemmer,
IDA Randers bestyrelse inviterer til uformel ”mød IDA Randers bestyrelsen - over en fredagsøl” fredag d. 9. Nov. i tidsrummet kl. 16-18.

Vi er en uformel, stærk og engageret bestyrelse i IDA Randers – men dog kun få ”aktive personer”. Da vi de senere år er vækstet ret kraftigt både i antallet af medlemmer og ikke mindst i vores økonomiske råderum, mangler vi - i vores lille bestyrelse - hjælp til at få nogle rigtige gode spændende faglige og/eller sociale arrangementer stablet på benene for IDA medlemmerne og deres familie.
Er du derfor nysgerrig på, hvordan DU – ganske gratis – kan:

  • øge dit faglige og/eller sociale netværk i Randers?
  • være tilknyttet IDA Randers bestyrelse bestående af dygtige, engagerede og energiske mennesker af begge køn og alle aldre?
  • tilegne dig nye kompetencer?
  • få bestyrelsesarbejde på dit CV?
  • hjælpe til med at realisere nogle unikke events som du selv kunne tænke dig?
  • yde en lille indsats for at IDA Randers kan vækste?


Hvis du tænker at bestyrelsen kun består af gråhårede mandlige slipsedrenge, der holder lange kedelige møder – og at du ikke passer ind, ja så tager du fejl!
Vi ønsker forskellighed i bestyrelsen, så køn, alder og uddannelsesmæssig baggrund, studerende/pensionist er underordnet. Uanset om din motivation er foreningsudvikling, budgettering, kassér eller blot vil hjælpe til med at lave fx den årlige bowlingturnering de næste flere år eller er du god til korrekturlæsning / grafisk opsæt el.lign. så du kan hjælpe os med at lave gode invitationer via IDA’s smarte tilmeldingssystem – eller en haj til Google Drive/WebMail eller andre ”moderne IT-hjælpemidler”, eller blot lave det interne mødereferat, ja så har vi altså brug for dig! Selv hjælp til de ”små ting” er hjælp vejen mod succes for IDA Randers :)

Er du nysgerrig på ovenstående, så tilmeld dig og mød op på Cafe K, i Randers fredag d. 9 nov. i tidsrummet kl. 16-18 og mød medlemmer af bestyrelsen i uformelle omgivelser – og få en helt uforpligtende sludder.

IDA Randers vil være vært for et par forfriskninger :)

Arrangementet er gratis for alle IDA medlemmer.

På vegne af bestyrelsen,

Kim Merrild Thuesen (formand)

 

Praktisk Info

Hvor

Café K

Storegade 8

8900 Randers C

Vi mødes inden for på Cafe K ml. klokken 16-18


Hvornår

Fredag d. 09. november 2018

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

07. november 2018 - kl. 23:50


Antal pladser

50


Ledige pladser

46


Arrangementsnr.

328555


Arrangør

Randers Afdeling, IDA Østjylland