Arrangement

IDA Randers: Moonjam koncert @ Turbinen

Kom med IDA Randers til en magisk aften med Moonjam på det intime spillested, Turbinen i Randers, hvor den saxofonbårne lyd, som vi husker den fra slut 80erne og 90erne, for alvor for lov at leve på ny.

Randers C

Lørdag d. 09. marts 2019

Kl. 20:45 - 22:00

Fra 175 kr.

 

Beskrivelse

Kom med IDA Randers til Moonjam koncert i det intime spillested, Turbinen i Randers.

Info om koncerten:

Magiske Moonjam er klar til at genoplive den karakteristiske lyd fra 80'erne og 90'erne på, hvad der tegner til at blive en festlig og mindeværdig aften på Turbinen.

Siden 1987 har Moonjam været ensbetydende med poptrylleri og musikmagi for både ører og øjne, krop og sjæl. Turbinen præsenterer en magisk aften med Moonjam i foråret, hvor den saxofonbårne lyd, som vi husker den fra slutfirserne og halvfemserne, for alvor for lov at leve på ny.

De, der allerede har set Moonjam, ved, at det, der opstår live og i nuet kan tage dig på en enestående rytmisk og melodisk rejse ud i universet og ind i følelsesregistret. Som guider står de ekvilibristiske musikere Morten Kærså, Bobby Ricketts, Rasmus Kærså og Maibritt Olesen og tager dig med på rejsen. Igennem nostalgi, melankoli, glæde og lykke. En dans og syng med-oplevelse, der sætter sig i bevidstheden og bliver et musikalsk minde, du ikke vil glemme.

Praktisk:

  • Vi mødes ved indgangen til Turbinen til registrering senest kl. 20.45, hvor billetter udleveres af IDA repræsentanten.
    Bemærk at IDA repræsentanten deltager i andet IDA event: "Livet - hvor svært ka’ det være?" @ Værket", som slutter ca. 20.40, hvorfor IDA repræsentanten vil være der ca. 20.45. Er IDA repræsentanten der ikke kl. 20.45, så spørg personalet i indgangen eller vent lige 5min mere - jeg skal nok nå det! :)
  • Koncerten starter kl. 21.00.
  • Man kan altså med fordel også tilmelde sig det andet arrangement, hvor man altså får 2 events på Værket/Turbinen samme aften...
  • Det er inkl. 1 drink voucher til 40kr (eks. 1 Classic fadøl)
  • Det er unummererede ståpladser under koncerten.
  • Hver IDA medlem kan tage max 2 ledsagere med.
  • Er der udsolgt, så skriv dig på venteliste, da vi så vil forsøge at indkøbe flere billetter.
  • Der plejer at være 3 timers gratis parkering ved værket med indgang fra Fabersvej (men hold dig selv lige ajour herom).

IDA Randers:

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

 

Praktisk Info

Hvor

Turbinen

Sven Dalsgaards Plads 1

8900 Randers C

Vi mødes indenfor indgangen til Turbinen klokken 20.45


Hvornår

Lørdag d. 09. marts 2019

Kl. 20:45 - 22:00


Pris

Ledig

175 kr.

Medlem

175 kr.

Seniormedlem

175 kr.

Studiemedlem

175 kr.

Tilmeldingsfrist

05. marts 2019 - kl. 23:50


Antal pladser

12


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

175 kr.

Arrangementsnr.

329446


Arrangør

Randers Afdeling, IDA Østjylland


Medarrangører

Randers Afdeling, IDA Østjylland