Arrangement

IDA skitur 2014

8 dage på ski i Saalbach

Fra fredag d. 10. januar 2014. kl 10:00

Til lørdag d. 18. januar 2014. kl 17:00

Gratis

 

Beskrivelse

Vi tager til de østrigske alper for at besøge byen over dem alle: Saalbach, som er et af verdens absolut fedeste steder at stå på ski, da stedet ganske enkelt rummer det hele! Mere end 200 km velpræparerede pister - samt tonsvis af suveræn offpiste, gode indkøbsfaciliteter, et super godt natteliv og en afterski der sparker så meget røv at man ikke kan komme derfra igen…

Vi bor samlet på Pension Astergut, som ligger helt centralt i byen – lige ud til toppen af børnebakken og Hinterhag, så der er ski out og ski in.

Vi rejser afsted fredag den 10. januar kl. 17, alt efter hvor i landet man stiger på busserne, som kører fra Aalborg, Aarhus, Kolding og Padborg

Ved ankomst lørdag morgen stilles bagagen i kælderen, hvor man også kan klæde om til skiløb.

Det er muligt ved ankomst, at tilkøbe sig morgenmad fra buffet – €8.

Værelserne er klar fra kl. 15.00. – gruppen er inddelt på 2 – 4 personersværelser. Der er morgenmadsbuffet dagligt fra kl. 8.00 – 10.00.

Der er guidemøde ved morgenmaden hver dag kl. 8.30.

Der kan købes pizza på Astergut til aftensmad – ( man kan jo selv medbringe en toaster  ),og der er balkon rundt om Astergut, hvor man evt. kan sætte fælles køletasker.

Der bliver rig mulighed for at holde samlet afterski på Astergut i den nybyggede paraply-bar: Thurmer Falck og på det berømte og berygtede Hinterhag Alm, som ligger lige ved siden af.

Ved afrejse forlades værelserne senest kl. 9.30 – og bagagen sættes i kælderen. Ved endt skidag, kan der bades på 1. sal og 2.sal, hvor der forefindes et bruserum på hver etage.

Vi transporteres i taxa ved ankomst og ved afrejse til Pension Astergut(inkluderet i prisen).

Der er afrejse fra Saalbach igen lørdag den 18. januar kl. ca. 17.00 – dvs. der er 8 hele dage på ski!!!

IDA events på turen

Undervejs vil IDA arrangere fede events og gode overraskelser – helt gratis!

Der bliver arrangeret pistevisning, picnic i sneen, afterski-rally og hüttenabend så vi garanterer en fantastisk uge fyldt med fede oplevelser i bedste IDA stil

Der er plads til 50 personer på turen og vi benytter først-til-mølle princippet!!

Tilmelding og pris

Turen er åben for IDA medlemmer fra hele DK samt ledsagere!

Prisen for denne fantastiske 10-dags tur er 3.695,- kr. hvilket dækker bustransport t/r samt 8 overnatninger + morgenmadsbuffet på Astergut + skileje + IDA Events.. Derudover kommer liftkort (ca. 1800,-) og mad/drikke
Tilmelding foregår via mail på hih@ida.dk med fulde navn, mobilnummer studiested/by, og der skal samtidig indbetales et depositum på 1000,- kr. til Reg. nr. 2280 konto 0726 673 683, før tilmeldingen er gældende.

Tilmeldingen er bindende og depositum refunderes ikke. Efter tilmelding vil du blive ringet op af vore guider, som aftaler nærmere omkring skileje, pickup-sted, roommates etc.

Tilmelding til skituren her hih@ida.dk

Skulle du stadig være i tvivl om dette er en skitur for dig, eller har du spørgsmål til turen, må du endelig ringe eller skrive.

Mange ski-hilsner
Jakob Speich & Karin Juhl
IDA-studenterkontakter
Mobil: 24409616
 

Praktisk Info

Hvor

Saalbach


Hvornår

Fra fredag d. 10. januar 2014. kl 10:00

Til lørdag d. 18. januar 2014. kl 17:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

26. december 2013 - kl. 01:00


Antal pladser

40


Ledige pladser

1


Arrangementsnr.

309416


Arrangør

Herning Afdeling, IDA Vestjylland