Arrangement

IDA Sommer workshop i LEAN/SixSigma

Er du interesseret i procesoptimering? Og vil du være med til at tilegne dig ny viden gennem anvendelsesorienterede værktøjer, sammen med andre dedikerede?

København V

Tirsdag d. 17. juli 2018

Kl. 14:00 - 17:00

Fra 100 kr.

 

Beskrivelse

På vores ”IDA sommer workshop” holder du dig up-to-date med din kompetenceudvikling – og får tilgang til anvendelsesorienteret viden. Et inspirationsforløb med faglige indspark indenfor vores vidensområder: LEAN/SixSigma og ISO-standarder:

· LEAN - Go to Gemba

· Lean/SixSigma

· Kvalitetsledelse (ISO 9001/9004:2015) og LEAN/SixSigma

Lean/SixSigma

Lær at fokuserer på kundens behov og på at fjerne eller styre variationen, og dermed skabe stabile SixSigma-processer ved brug af dataanalyse, kvalitets- og procesforbedring.

Forløbets omdrejningspunkt:

· Projektmodellen DMAIC

· VOC (Voice of the customers)

· Fiskebensdiagram

· Pareto-diagram og Pareto-analyse

· k-kontrolkort med glidende gennemsnit

· Implementering og forankring af forbedringer

”talk” & ”walk”

Du inviteres til en inspirerende og samskabende forløb, hvor vi anvender faglige praktiske værktøjer, eksperimenterer og reflekterer - vi vil sammen indfri vores fulde potentiale gennem en nærværende og involverende proces.

Hver session er opbygget med et kort oplæg (”talk”), som giver vinkler det faglige stof og som giver inspiration til de praktiske øvelser (”walk”) i grupper med løbende dialog og sparring på et dedikeret hold af 8-10 deltagere. Således at tiden sammen er tilrettelagt som et forløb, hvor vi arbejder med en øvelser i praksis, og du lærer at kortlægge, analysere og optimere processer.

Det forudsætter ingen forudgående kendskab til fagmaterialet!

Om Facilitator

Catharina Palbo er civilingeniør og har ellers sin uddannelsesmæssige baggrund indenfor kvalitetsledelse, LEAN/SixSigma fra DTU og MIT Lean Academy og praktiske færdigheder gennem forbedringsprojekter fra den industrielle sektor. Catharina er optaget af, hvordan man implementerer kvalitetsstyringssystemer og optimeringstiltag gennem videndeling, læring og udvikling på arbejdspladsen, og som en strategisk faktor i organisationer – og er god til at etablere miljøer, som stimulerer videndeling, kreativitet og faglig udvikling.

Kontaktperson: Catharina Palbo v/ 4mindgap@gmail.com

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Tirsdag d. 17. juli 2018

Kl. 14:00 - 17:00


Pris

Firmamedlem

100 kr.

Medlem af arrangør

100 kr.

Ledig

100 kr.

Medlem

100 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Tilmeldingsfrist

13. juli 2018 - kl. 12:00


Antal pladser

23


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

326885


Arrangør

IDA Operations Management


Medarrangører

IDA Lederforum Hovedstaden