Arrangement

Ideon skovbutik, bageri og savværk i Hammer Bakker

Kom og nyd en aften i skovens dybe stille ro, når vi besøger Ideon Skovcafe - hvor vi skal have en spændende rundvisning og nyde en økologisk buffet, synge lidt og høre om Hammer Bakker, Ideon og meget mere.

Vestbjerg

Tirsdag d. 16. juni 2015

Kl. 18:00 - 21:30

Fra 100 kr.

 

Beskrivelse

Kom og nyd en aften i skovens dybe stille ro.

I Hammer Bakker ligger Ideon, et helt specielt lille land- og skovbrug som også omfatter et lille bageri,  en skovbutik og et savværk. Igennem 30 år har jorden været dyrket efter biodynamiske og økologiske principper. I butikken forhandles et bredt udvalg af bio-dynamiske og økologiske dagligvarer samt farver, krystaller og forskellige smykker. Bageriet fremstiller mange forskellige brød, kiks og kager. Der bages tillige et ganske særligt rugbrød, håndæltet og langtidshævet uden gær og surdej.

Vi skal besøge Ideon Skovcafe, som ligger i skovens dybe stille ro og vi starter med en rundvisning hvor der fortælles om stedets mange aktiviteter så som naturpleje, naturlegeplads samt savværk. Derefter skal vi spise en lækker økologisk buffet, bestående af varm grønsagssuppe, salat, grønsagstærter og vegetarisk postej, pølse, lun leverpostej, ost, marmelade, 3 slags brød samt rugbrød, kaffe og kage. Dertil serveres vand, og en genstand øl/vand/vin. Finn og Katrine finder også sangbøgerne frem, så vi lige kan få brugt stemmen lidt. De vil også fortælle om Hammer Bakker, deres virksomhed og ja livet generelt

Kørselsvejen til IDEON: Fra Hjørring Landevej drejes mod øst på Vestbjerg Bakke af Egelundsvej, som kort efter møder Søhusevej som derefter følges indtil skiltet for IDEON, ca. 1½ km.

Deltagelse er kun for IDA medlemmer samt max. 1 ledsager.

Tilmelding er bindende, og der er begrænset deltagerantal.

http://ideonskovbutik.dk/skovbrug.html

 

Praktisk Info

Hvor

IDEON Skovbutik

Søhusevej 46

9380 Vestbjerg


Hvornår

Tirsdag d. 16. juni 2015

Kl. 18:00 - 21:30


Pris

Ledig

100 kr.

Medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Tilmeldingsfrist

15. juni 2015 - kl. 00:10


Antal pladser

35


Ledige pladser

17


Tilvalg

Ledsager

100 kr.

Arrangementsnr.

314520


Arrangør

Aalborg Afdeling, IDA Nord