Arrangement

iHUMAN – ONLINE: Film, Edward Snowden samtale og interview med AI ekspert

Se iHuman online og mød Edward Snowden og Henrik Moltke online.

Online

Søndag d. 29. marts 2020

Kl. 20:00 - 23:00

Fra 30 kr.

 

Beskrivelse

Det er os en glæde at kunne tilbyde en digital version af iHUMAN arrangementet, som vi på grund af COVID-19 blev nødt til at annullere den oprindelige version af.

Ved at tilmelde dig dette online arrangement, kan du se film, møde Edward Snowden i samtale med Henrik Moltke (DR) og høre mere om kunstig intelligens fra ekspert og professor Thomas Bolander. Alt dette uden at skulle bevæge dig uden for en dør.

Tilmeld dig følgende pakke til 45 kr:

- FILM: Adgang til iHUMAN film. Kan ses online frem til d. 29. marts (kan kun ses i Danmark)
- LIVE SAMTALE mellem Edward Snowden og Henrik Moltke (DR): Sendes direkte den 23. marts kl. 20.00. Hvis du ser med live, har du mulighed for at stille spørgsmål via en chat. Herefter ligger samtalen tilgængelig online frem til 29. marts.
- INTERVIEW med AI ekspert Thomas Bolander. Sendes direkte den 1. april kl. 17.00 (nærmere info følger) tilmelding på https://ida.dk/arrangement/live-interview-med-thomas-bolander-ekspert-i-kunstig-intelligens-336091

Tilmelding senest d. 29. marts kl. 15.00. Relevante links (adgang til filmen) får du i din bekræftelsesmail.

Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem CPH:DOX, ANE (Association of Nordic Engineers) og IDA/IDA IT. Læs mere: https://www.cphdox.dk/

Mere om den digitale iHUMAN pakke:
Om iHUMAN: En af de helt store game-changers i vores tid er kunstig intelligens (AI). En teknologi, der ifølge tech-optimister kan forbedre verdenssamfundet, finde løsninger på hungersnød og dæmme op for klimaforandringer. Men som i de forkerte hænder kan lede til et overvågningssamfund af hidtil usete proportioner, hvor Georg Orwells ‘1984’ ikke længere er science fiction. I 'iHuman' møder vi en række indflydelsesrige eksperter, fra 'the father of AI', Jürgen Schmidhuber, til kritisk indstillede stemmer som menneskerettighedsadvokat Philip Alston, der giver os et indblik i den fremtid vi med hastige skridt går i møde.

Om live samtale med Edward Snowden: Hvad betyder kunstig intelligens for den gennemgribende overvågning vi oplever i disse år? Mød whistleblower Edward Snowden i samtale med DR’s viden- og tech-korrespondent Henrik Moltke. (Denne samtale kommer til at være tilgængelig for alle, og kræver ikke billet)

Om live interview med Thomas Bolander: Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens, særligt fra et dansk interview? Hvad er mulighederne, og hvad er begrænsningerne og hvad mener AI eksperten om de scenarier som filmen ridser op? Professoren i kunstig intelligens interviewes af Henrik Føhns (Techtopia)

OBS! Link og adgang sendes sammen med den elektroniske bekræftelse, når du er tilmeldt.

#STAYHOMESTAYREAL

 

Praktisk Info

Hvor

Online


Hvornår

Søndag d. 29. marts 2020

Kl. 20:00 - 23:00


Pris

Studiemedlem

30 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

45 kr.

Firmamedlem

45 kr.

Medlem af arrangør

45 kr.

Ledig

45 kr.

Medlem

45 kr.

Seniormedlem

45 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

145 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 29. marts 2020

Kl. 15:00


Antal pladser

170


Ledige pladser

28

Arrangementsnr.

336090


Arrangør

IDA IT


Medarrangører

Kurser for studerende