Arrangement

Indeklima - og ventilationsteknik

Haslev

Onsdag d. 09. november 2011

Kl. 17:00 - 21:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Sydsjælland afdeling inviterer til en spændende aften med foredrag om emner inden for indeklima/forskning, armatur muligheder for at optimere indeklimaet samt ventilationsaggregater bygningsautomatik og sikringsteknologi, hvor fremtidige muligheder inden for intelligente bygningsinstallationer bliver omtalt.

Vi skal høre om:
         DTU forskning indenfor indeklimateknik og betydning af godt indeklima.
         Lindab armaturer herunder dynamiske muligheder.
         Novenco vil gennemgå det nyeste inden for ventilationsaggregater.

Program:
Kl. 17:00 Indledning med dagens program.
Kl. 17:05 Forskning inden for indeklima ved DTU-Byg.
Kl. 18:00 Armatur ved Lindab.      
Kl. 19:00 Spisning.
Kl. 19:30 Ventilationsaggregater mv. ved Novenco.
Kl. 21:00 Programmet slutter.

DTU-Byg:
Indeklimaet har stor betydning for menneskers sundhed og velvære, og for vore præstationer på arbejdspladsen.
Men indeklimaforskningen har hidtil overvejende været rettet mod forholdene i kontorbygninger for voksne. Indeklimaets betydning for børn er ikke i samme grad undersøgt.
Udover fysiologiske forskelle mellem børn og voksne, som betyder at børn er langt mere følsomme over for fysiske påvirkninger som temperatur og for kemiske påvirkninger som luftforurening, har børn ikke de samme muligheder for at påvirke indeklimaet. I præsentationen gennemgås de vigtigste resultater fra et netop afsluttet forskningsprojekt om indeklimaets betydning for børns trivsel og sundhed.

Producent af armatur - Lindab:

Kontorlokaler er i gennemsnit kun optaget i 50-70% af arbejdstiden, så hvorfor forbruger vi værdifuld energi, når det egentlig ikke er nødvendigt?

 

Alle ved, at et øget energiforbrug påvirker vores miljø og er en af de faktorer, der påvirker klimaændringerne. Verdens befolkningstal vokser, og menneskeheden hælder historisk i retning af at forbruge mere elektricitet til komfort, bekvemmelighed og industrielle formål, tyder alle pejlemærker på, at disse tal vil stige i fremtiden. Så hvordan kan vi bidrage til at ændre fremtiden?

 

Lindab har udviklet en energibesparende ventilationsløsning, eHybrid, uden at gå på kompromis med det bedste indeklima. Vi har bygget alle energiforbrugende funktioner ind i en enkelt enhed og har så tilføjet reel behovsstyring. Med Lindabs eHybrid løsning har vi samlet de bedste energibesparende teknologier fra tre forskellige områder, kølebafler, VAV og belysning. Lindabs nye eHybrid er den bedste løsning til et perfekt indeklima og giver store energibesparelser.

 

Producent af ventilationsaggregater - Novenco:

Energiforbruget til ventilation kan og skal reduceres i forhold til krav i bygningsreglementet og de økonomiske udgifter til drift af bygninger.


Novenco udvikler og producerer Eurovent-certificerede ventilationsaggregater, der leveres til land og marine markedet. I gennem de sidste par år har Novenco udviklet en revolutionerende ny ventilator, der sætter nye grænser for lavt energiforbrug og støjgenerering.

Udviklingen og anvendelsen af ZerAx-ventilatoren vil blive præsenteret. Eksempler på anvendelsen af ZerAx-ventilatoren integreret i klimaaggregater, der giver unikke lave SFP værdier og helt enestående gode lydegenskaber vil blive gennemgået.

 

Efter indlæggene vil der være tid til spørgsmål fra deltagerne

Pris: 
IDA medlem kr. 50,- 
Ekstern mødedeltager kr. 100,-

 

Praktisk Info

Hvor

SEAS-NVE - Kursus

Slagterivej 25

4690 Haslev


Hvornår

Onsdag d. 09. november 2011

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Foredragsholder

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

50 kr.

Medlem

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Arrangør

50 kr.

Ekstern mødedeltager

100 kr.

Tilmeldingsfrist

06. november 2011 - kl. 00:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

31


Arrangementsnr.

123876


Arrangør

Sydsjællands Afdeling, IDA Sjælland